POSLE SKANDALA EPSKIH RAZMERA OGLASILA SE DALILINA MAMA! Emina Mujić ŠOKIRALA sve potezom, a OVO što je poručila ZETU, ćerka joj neće OPROSTITI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

27.10.2021

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bezazleni flert između Dalile i Filipa, ubrzo je prerastao u pravu ljubav, a suprug je totalno ispao iz ljubanog trougla. Sada se povodom cele situacije, oglasils i Dalilina mama.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan na lekovima

Dalila Dragojević, učesnica aktuelne sezone Zadruge, ušla je u rijaliti program "Zadruga" sa svojim mužem Dejanom Dragojevićem, međutim po svemu sudeći neće izaći iz rijaliti programa sa suprugom već sa švalerom.

Bezazleni flert ubrzo je prerastao u emotivnu prevaru, gde je Dalila danima izbegavala Dejana, a onda se konačno suočila sa njim, priznavši mu da je njihov brak totalno završen.

Dejan je to izuzetno teško podneo, a nakon što je dobio podršku svih zadrugara, i većine gledalaca, i Dalilina majka Emina Mujić je stala na njegovu stranu i javno ga podržala, a čak ga je nazvala i vlastitim detetom.

Foto: printscreen

Dalilina mama se odrekla ćerke

Naime, Dalilina majka je na svom Fejsbuk profilu objavila Dejanovu sliku i na taj način pokazala da je uz njega u ovim teškim trenucima, a svi su uputili reči hvale Dalilinoj mami.

Republika

Foto: printscreen

Dalilina mama zauzela Dejanovu stranu

U komentaru ispod fotografije jedan od prijatelja je prokomentarisao:

Draga moja Emina, ja sam u šoku, znam da ti je preteško i da ti je ćerka, ali svaka čast na potezu koji si uradila. Deki tako nešto nije zaslužio sa njene strane.

Emina je na to odgovorila:

Hvala draga, a Deki će uvek ostati moje dete i drugi me ne interesuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading