DEJAN DRAGOJEVIĆ BEŽI IZ ZADRUGE: Dobio histerični napad, OBEZBEĐENJE moralo da reaguje! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.10.2021

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević je pokušaoo da pobegne sa imanja u Šimanovcima, nakon što je čuo izjavu njegove supruge Dalile Dragojević da više nije njegova.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević lomi u Zadruzi

 

Zadrugar Dejan Dragojević dobio je napad histerije nakon što mu je supruga Dalila Dragojević Mujić poručila da više nije njegova, te da je sve prisnija sa Filipom Carem. Ta izjava je poremetila totalno mladog Dragojevića, pa je u napadu histerije počeo da nogama šutira metalnu kapiju.

Zadrugari su se uplašili, pa su odleteli do njega kako bi pokušali da ga smire, ali im nije polazilo za rukom. Dragojević je iz sve snage nogom i rukama udarao od metalnu kapiju, a za to vreme Dalila je sve vreme sedela, ne mareći što njen suprug pravi krš i lom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević pravi haos

 

Obezbeđenje je odmah dojurilo kako bi sprečilo Dejana da sebe povredi, a zadrugari su sve vreme bdili nad njim, jer je situacija izmakla kontroli. Dalila je odlučila da bez obzira bila sa Carem ili ne, neće se vraćati Dejanu, što je njega još više povredilo. Po svemu sudeći, Dejan je sve vreme imao i tračak nade da će se pomiriti sa Dalilom i da će uspeti da je povrati.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević u suzama

 

Međutim, posle svega izrečenog večeras, izgleda da je Dejan tek sada shvatio da je izgubio definitivno borbu za svoju ženu.

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Blagoje

26.10.2021 05:36

Da je hteo da pobegne, uspeo bi.