DEJAN NE MOŽE DA DOĐE SEBI, NE PRESTAJE DA PLAČE: Najviše ga boli što on i Dalila nisu USPELI DA URADE OVO! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

24.10.2021

19:44

U razgovoru sa Sandrom Rešić, Dejan Dragojević otkrio da ne može da se pomiri sa činjenicom da on i Dalila nisu postali roditelji.

youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

Dejan Dragojević tokom celog dana tuguje zbog kraja braka sa Dalilom, te ne prestaje da plače, a Sandra Rešić sve vreme pokušava da ga uteši.

On je postao svestan trenutne situacije, ali mu i dalje sve teško pada i ne može da prihvati činjenicu da njeno srce više ne pripada njemu:

- Izgubio si ti... Rekla bih ti neku stvar, ali ti neću nikada reći. Nisi ti samo sad izgubio, izgubio si odavno - govorila mu je Sandra.

youtube.com/Zadruga Official

Sandra Rešić i Dejan Dragojević

 

- Ma, ja sam na tu priču stavio tačku odavno. Ne mogu da verujem, povraća mi se - tugovao je Dejan.

- Plači kad ti se plače, ali probaj i da treniraš malo mozak. Ti plačeš što gubiš ženu, to je normalno, probaj samo da se navikavaš. Izgledaju kao par, a ti da si gej drug - nastavila je Sandra.

youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević ne može da preboli što ga je Dalila ostavila

 

- Ne mogu skroz da je pustim, ne mogu. Neka završi to što je započela. Koliko smo se borili za sve, da napravimo kuću, imali smo i ideje neke - rekao je on.

- Razbolećeš se. Ne spavaš, ne jedeš - rekla je Sandra.

- Ja sam sve bazirao da imamo uspomene. Svi telefoni puni slika, svaki trenutak je zabeležen. Kada nam je dosadno, uzmemo i gledamo sve te stare snimke i slike.

- Prebolećeš je. Biće ti lakše, nekad će ti biti samo lepa uspomena.

youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević ne može da dođe sebi

- Ne mogu da svarim to da ona i ja nećemo biti roditelji. Zamišljao sam nju. Šta je sve proživela da bi postala majka, i sad ovako ostalo zaleđeno. Bio je pakao. A ona je bila najsrećnija - rekao je Dejan.

- Bićete roditelji, možda ne jedno sa drugim, ali bićete. Precrno razmišljaš. Imala sam u porodici da su sve dali za vantelesnu oplodnju, i sada su usvojili dete i srećni su. Ožalio si je kao da je Bože me oprosti umrla - govorila je Sandra.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Komentari (1)

Loading
Jjj

24.10.2021 23:43

Jadan dečko kako su neke žene prave k....čke!! Skroz ga razumem,nije to lako kad s nekim prodjes sve i odjednom gotovo