LJUBAVNI STAŽ DALILE DRAGOJEVIĆ! Rasturala, varala i prebijala, bivši verenik otkrio ŠOKANTNE detalje: TUKLA JE DEVOJKE ZBOG MENE!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ, Aleksandra DIMIĆ, Maša KOMATINA

Zadruga

21.10.2021

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Dalila Dragojević u žiži je javnosti otkad je javno priznala emocije prema Filipu Caru iako je u braku sa Dejanom Dragojevićem, ali to nije prvi put da se Dalila olako zaljubljuje u momke po rijalitijima, te vam otkrivamo sve ljubavne afere Dalile Dragojević.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/tvpink

Sve rijlaiti veze Dalile Dragojević

Zadrugarka Dalila Dragojević u žiži je javnosti otkad je javno priznala emocije prema Filipu Caru, iako je udata za Dejana Dragojevića koji je sa njom u petoj sezoni rijalitija ’’Zadruga’’. Oni koji prate rijaliti karijeru Dalile Dragojević, nekada Mujić nisu preterano iznenađeni ovom činjenicom, posebno jer Dalila važi za nekog ko je zaljubljive prirode.

Republika

Foto: E-Stock

Dalila Dragojević poznata je po rijaliti vezama

Kako je godinama bila učesnica rijalitija ’’Parovi’’, a kasnije i rijalitija ’’Zadruga’’, javnost je mogla da se upozna sa ljubavnim oscilacijama mlade Tuzlanke. Naime, Dalila nije imala problem nikada da se zaljubi i sa svojim partnerima razmenjuje nežnosti pred kamerama, ali ni da pravi ljubomorne scene i doživljava nervne slomove, te je njena trenutna bračna situacija, sve osim iznenađenja.

Tokom četvrte sezone rijalitija ’’Parovi’’ Dalila je ušla u emotivnu vezu sa Mladenom Vuletićem, koji je važio za crnogorskog zavodnika za kojim žene lude.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dalila Dragojeivć i Mladen Vuletić bili su vereni

Njihova veza je bila burna, od ljubavi, intimnih odnosa, pa do ljubomornih scena i svađa koje i danas mnogi pamte, a u jednom periodu su čak i živeli zajedno u Podgorici.

Ekipa portala Republika.rs stupila je u kontakt sa Mladenom, koji nam je otkrio detalje njihovog odnosa.

Kako gledaš sada na odnos sa Dalilom? Da li se kaješ što si uopšte ušao u vezu sa njom?

- Gledam kao i uvek ravnodušno, ovo je sada prava Dalila koja ne je*e živu silu. A što se tiče toga da li se kajem, ne, ne kajem se što sam bio sa njom jer nam bilo prelepo i vežu nas lepe uspomene – iskren je bio Mladen.

Kako gledaš na to što je Dalila zavadila Dejana i Davida?

- Niko nikoga ne može da razdvoji. Po meni je tu Dejan kriv, a ne ona. A i da su ostali u dobrim odnosima David bi podržao tu vezu jer je dobar momak.

Da li si nekada imao neprijatne scene zbog Dalile sa roditeljima kao Dejan?

- Ja nisam nikada imao problema sa porodicom, jer je nisam upoznao sa njima. Nisam ni stigao jer smo odmah napolju raskinuli.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

MLADEN VULETIĆ BIO U VEZI SA MAJOM MARINKOVIĆ

Bivši verenik Dalile Dragojević bio je u emotivnoj vezi sa Majom Marinković, koja nikada nije želela da komentariše njihov odnos. On se jednom prilikom oglasio za medije i potvrdio da su bili zajedno četiri meseca, a da je razlog raskida bio njegov ulazak u rijaliti. Što znači da Filip Car nije prvi dečko kog dele Marinkovićeva i Dragojevićka.

Da li si se čuo nekada sa njenim roditeljima?

- Majku sam joj upoznao lično i čuo se sa njom, a oca nisam nikada ni imao prilike, on je baš bio protiv nas.

Kako komentarišeš odnos Dalile i Cara, da li je i tebi pravila slične situacije?

- Uuu to je tek počelo. Neka se Car pripremi. Dalila je žena koja kad voli, ne da muškarcu da mrdne osim ako nisi ja. 

Da li je bila ljubomorna na ostale devojke dok ste bili zajedno?

- Da i tukla je žene zbog mene. Eto prvu Anu Spasojević koja je u ’’Zadruzi’’, samo zato što sam joj duks dao i pričao sa njom.

Foto: youtube.com/printscreen

 

 

DALILA DRŽI SVE

Nenad Marinković Gastoz se oglasio za naš portal i u jednoj rečenici prokomentarisao ljubavni trugao Dalila - Dejan - FIlip Car: ''Dalila drži sve!''

 

Šta misliš, da li bi sada ostavila Dejana zbog tebe?

-  Dalila i ja imamo specifican odnos. Kako da kažem, nešto što ne prolazi. Možemo i da se ne vidimo 10 godina opet će nešto da nas veže.

Kada bi ušao u Zadrugu, kako bi ona odreagovala?

- Pa mislim da bi bila srećna. Voli ona moj humor, ponašanje, ma voli sve – zaključio je Vuletić.

Dalila Dragojević varala Dada Solomuna

Nedugo po okončanju veze sa Mladenom, počela je peta sezona rijalitija ’’Parovi’’, a Dalila je našla novog dečka, Dada Solomuna.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dalila Dragojević i Dado Solomun bili su u vezi

Njihova veza je izgledala idealno, ali je bila kratkog daha jer se spekulisalo da se Dalila tokom veze sa Dadom krišom ljubila sa Mlađanom Jovanovićem. Njih dvoje nikada nisu ozvaničili vezu, jer Mlađan to nije želeo, te je često bio na meti javnosti i bivših rijaliti cimera da Dalili daje lažnu nadu, a ona je javno plakala za njim i proklinjala ga.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

 

 

DALILA I MLAĐAN U ZADRUZI

Kako je imala rijaliti avanturu sa Mlađanom Jovanović u ''Parovima'', susreli su se i u jednoj sezoni rijalitija ''Zadruga'' u kom je ona bila sa suprugom Dejanom Dragojevićem, a Mlađan u vezi sa crnogorkom Ninom Babić. Spekulisalo se da Mlađan i u ''Zadruzi'' baca oko na Dalilu, te da se namerno pojavljuje gde god je ona i igra sa njom, na šta njen suprug Dejan nije obraćao pažnju, već je bio u odličnim odnosima sa Jovanoviće. 

Dalila je kako se spekulisalo tokom veze sa Solomunom bila i sa Tihomirom Filipovićem, a on ju je tokom jednog od gostovanja u emisiji sve vreme provocirao i zvao ’’ljubavi’’ iako je tada već bila udata za Dejana Dragojevića, koji ga je nakon emisije sačekao sa drugarima i pretukao.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Tihomir Filipović dobio batine od Dejana Dragojevića

Ipak, veza sa Dadom Solomunom je prekinuta kada je njen bivši dečko Mladen Vuletić ušao u petu sezonu rijalitija, te sa Dalilom prve noći završio u krevetu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dalila Dragojević i Mladen Vuletić u krevetu

Kako se ispostavilo da je Mladenu sve to igra, i da želi da isproba i nove devojke, Dalila je ušla u vezu sa Dejanom Dragojevićem sa kojim je ubrzo počela da živi i stala pred matičara, a od kog sada želi da se razvede zbog zadrugara Filipa Cara.

Rasturala veze po rijalitijima

Dalila je pored ’’zvaničnih’’ veza imala i brojne ’’nezvanične’’, te se neretko uplitala u ljubavne odnose bivših rijaliti igrača i flertovala sa zauzetim muškarcima, pa je tako  upropastila vezu Nikole Lakića i Ksenije Kranjec i mnogih drugih.

Republika

Foto: Printscreen

Dalila Dragojević flertovala sa Nikolom Lakićem

Dalila Mujić – Dragojević više nego išta voli da komentariše tuđe odnose, veze i brakove, morališe i pravi od sebe poštenu ženu koja drži do sebe i svog braka, a kako stvari stoje, drži samo do toga da bude u epicentru pažnje muškaraca i žudi da bude broj jedan kod svih, te dokle god njoj prija i odgovara ne mari za to što povređuje sve oko sebe, a sigurni smo da se na Filipu Caru neće zaustaviti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Vasar Tastine

21.10.2021 20:31

Dalila Muljic, najpokvareniji zenski stvor ikada! Umisljena i puna sebe, a da bar moze realno da se vidi sakrila bi se u misju rupu, opajdara zla.

Odgovori 59 4
Verona

22.10.2021 06:14

Zbog nje prestali i svinjetinu da jedu 😆

Odgovori 13 1
Janko

22.10.2021 08:00

Dalila Mujić – Dragojević više nego išta voli da komentariše tuđe odnose, veze i brakove, morališe i pravi od sebe poštenu ženu koja drži do sebe i svog braka, a kako stvari stoje, drži samo do toga da bude u epicentru pažnje muškaraca i žudi da bude broj jedan kod svih, te dokle god njoj prija i odgovara ne mari za to što povređuje sve oko sebe.

Odgovori 22 5
Vuk

22.10.2021 08:32

Dalila je žarila i palila, rasturala, varala i prebijala.

Odgovori 22 1