TARA SIMOV UMALO IZAZVALA POKOLJ: Skočila da UDAVI Irmu, pa je PLJUNULA po sred face! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.10.2021

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov je ubrzo promenila ploču i nastavila sa konfliktnim ponašanjem, na koje je publika navikla prilikom njenog predhodnog učešća u Zadruzi.

Republika

Foto: PRINTSCREEN

Tara nasrnula na Irmu

Taru Simov javnost pamti, po skandaloznom i konfliktnom ponašanju, koje je pokazala u  predhodnoj sezoni Zadruge, iako je na početku pokazala totalno drugu stranu ličnosti, mirno i srazmerno ponašanje ubrzo je zamenila nasilničkim, te je zamalo zamalo nastao pravi pokolj na imanju u Šimanovcima.

Za vreme emisije "Pitanja gledalaca" Tara Simov je nasrnula na Irmu Sejranić, vidno isprovocirana, ali na svu sreću ovaj okršaj se mirno završio.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Irma isprovocirala Taru

- Mogu ti sve, ajde da vidim, ti ćeš meni kačket u glavu da zabiješ - rekla je Irma.

Tara je odmah skočila pre stola i nasrnula na pevačicu.

- Prva si me gurnula, ne znaš sa kim se kačiš - rekla je Irma.

- Da sam te gurnula ne bi ustala - poručila joj je Tara.

Podsetimo, Irma Sejranić, koja je javnosti postala poznata kao bivša ljubavnica Bube Korelija je odmah prvi dan učešća u pomenutom rijalitiju napravila skandal i ušla u raspravu sa bezbroj ukućana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
pravda

21.10.2021 17:59

Irma je prva gurnula Taru, ne lazite vise. Ko je ta Irma da preti u Srbiji Tari Simov da će joj glavu otkinuti?? Zar ta ljudska sorta ije dovoljno ......... ......... otkinula?? Sram vas bilo sto te dodjose uvek branite a nasu decu napadate. Sad vam je ta ""BA"" Dalila HEROJINA, kada vara muza a Tara slobodna devojka beše u ZADRUZI 4 sljam i rasturacica brakova. Carevi Dalilice su dobri kada ruse brakove a nasa deca su sljam.

Odgovori 1 17
Janko

22.10.2021 08:08

@pravda - Nisi ti pravda.

Marinko

22.10.2021 10:03

Pljuvačkom se prenosi korona.