DEJAN PROGOVORIO O RAZVODU SA DALILOM: A OVO su planovi za DALJE! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

20.10.2021

18:15

Tokom današnje emisije "Radio Amnezija" Dejan Dragojević progovorio je o razvodu.

youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

Radio ''Amnezija'' je počela, a današnji domaćini Bane Čolak i Marko Đedović ugostili su Dejana Dragojevića, koji je, na temu odnosa njega sa svojom ženom, imao da kaže. Dejan je pre nego što je počeo da priča, poručio pesmu Darka Lazića pod nazivom ''Pričala si meni''.

- Nismo ništa rešili i nismo ništa pričali od onog dana, pošto su neke stvari po mom mišljenju nerešive. Kao rešene su neke situacije, a i nisu...Pustiću je da radi šta hoće, trudiću se da njoj bude kako je navikla, kod mene kad dođe, mora da bude monotonija - rekao je Dejan.

- Da li si spreman za razvod? - pitao je Đedović.

youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević sluša šta Dejan priča

- Nisam spreman. Da ja mogu da vratim vreme, ništa ne bih promenio, niti bih na silu ništa radio. Meni je bilo idealno, da li je sad shvatila št aje život, ne znam. Idu dani ja sam pola pola. Neku komunikaciju ćemo sigurno imati, kakvu, ne znam - rekao je Dejan.

- Da li si primetio da one tvoje fejk situacije nisu opstale? - pitao je Đedović.

 - Nisu moje rakcije bile veštačke. Ja kako osećam, tako i radim. ja ne mohu da utičem na tuđu zaljubljenost u nju. Ljudi su očekivali neke reakcije od mene, koje ja nisam spreman da dam. Negde u dubini duše pokušavam da ugasim u taj odnos, jer sam je izgleda previše zavoleo. Treba da počnem da se hladim, polako. Nisam ni ja cvećka, pravio sam ja i gore stvari ovde. Da mogu sad bih uzeo telefon, gledao u slike i plakao bih. Mislim da je to normalno, jer ja ništa ne radim na silu - rekao je Dragojević.

youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

- Da li misliš da je Dalila zaljubljena u Cara? - pitao je Đedović.

 - Ne mislim. Postoje stvari koje ja znam i pre ovoga, ona se ne smeje samo sa njim. Nije problem Filip Car, nego ja budem sateran u ćošak, jer ne znam šta da uradim. Ja plačem zato što postoji to hlađenje, a možda to nisam želeo.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Komentari (0)

Loading