MILICA VESELINOVIĆ U KONTAKTU SA TOMOVIĆEM: Mensur plače jer ga je zadrugarka LAGALA! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.10.2021

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović bila je u kontaktu sa najvećim rivalom svog dečka Mensura!

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, Republika.rs

Vladimir Tomović, Mensur Ajdarpašić, Milica Veselinović

Kada su sinoć u Beloj kući zadrugari razgovarali o događajima iz prethodne nedelje posebna tema bila je Milica Veselinović i njen odnos sa Mensurom Ajdarpašićem.

Lazar Čolić Zola imao je svašta da iznese na tu temu, otkrivši svima da je Milica imala nešto sa Vladimirom Tomovićem.

Republika

Foto: printscreen

Lazar Čolić Zola

- Pratio sam njihov odnos, ja sa Mensurom nikad nisam imao nešto dobar odnos, znam da je čovek emotivan i vidim kako sada priča. Ja bih postavio pitanje Milici: Da li si ti njemu sve ispričala, sa kojim si se njegovim neprijateljem čula? - pitao ju je Zola.

- Jesam, rekla sam mu sve što se tiče te situacije - rekla je Milica kratko.

Republika

Foto: printscreen

Milica Veselinović, Mensur Ajdarpašić

- Vidite, to nije moja sramota. Ja njega znam, znam kako on funkcioniše, to je i krivično delo, znam da se desila ta situacija. Niti se je*ala, niti je bilo šta pogrešno uradila. On je meni rekao da ju je zapratio i da mu je ona uzvratila. Poznavajući njega, nema šanse da joj nije pisao. On njoj može biti tata, to nije moja sramota - otkrio je Mensur.

- On me je zapratio, ja sam mu uzvratila, kad sam čula da su oni na ratnoj nozi, da su imali te svađe, ja sam ga odvela sa strane i ispričala sam mu za tu situaciju. Zbog njegove reakcije nisam želela da mu kažem ništa više - objasnila je Milica.

- Milice, nisi iskrena prema ovom čoveku - dodao je Zola.

- Pitao me je koliko imam godina, rekao mi je da je u Vrnjačkoj banji, pa me je pitao da li sam sama u sobi. Ja sam majku obavestila o svemu, ne postoje nikakve slike, kao ni snimci. On je mene pozvao, tu je bila moja drugarica, rekao mi je da je želeo da pokuša nešto sa mnom, ali da sam ja neozbiljna - prepričala je Milica.

- Ja sam svojim ušima čuo više od ovoga što je rekla, sve može izaći kad ja budem odlučio. Ja želim da ona njemu sve kaže, jer ovo nije istina, ti neke stvari nisi rekla. U jednoj od glasovnih poruka si ti njemu rekla nešto za se*sualne odnose - ispričao je Zola.

- Da li si pristala da se vidite ili ne? - pitao ju je Mensur.

- Ne, ja sam odugovlačila - rekla mu je ona.

- Zašto ga nisi odbila?! Ne postoji stvar koju ja ne mogu saznati napolju. Ako ja zaslužujem ovo, da ona mene ovako laže... Ja za reč ubijam. Ja sam bolesno voleo devojku, koju je voleo on. Ona je meni sve najgore ispričala - nastavljao je Ajdarpašić, pa zaplakao.

- Ne znam kako si sebi mogla da dozvoliš da ga ne blokiraš, a sama kažeš da je godište tvog oca. Bolje da si mu tada rekla, nego sada. On se sad samo dobro folira, inače godi - prokomentarisao je Đedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading