ADEMIR PELEŠ POKAZAO NALAZE SLOMLJENE VILICE: Zadrugar najavio PAKAO za Filipa Cara! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.10.2021

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ademir Peleš pre samo dve večeri zadobio je tešku povredu, nakon što ga je Filip Car udario tokom prethodne žurke, a sada je i pokazao nalaze doktora.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Ademir Peleš pokazao nalaze povrede vilice

 

Zadrugar Ademir Peleš napustio je hitno rijaliti zbog povrede koju je zadobio od strane Filipa Cara tokom prethodne žurke, a sada je odlučio da pokaže nalaze od strane doktora, koji su ustanovili da je potrebna operacija kako bi se sanirala šteta koja mu je napravljena. 

Republika

Foto: republika.rs

Ademir Peleš ide na operaciju zbog Filipa Cara

 

Filip Car slomio vilicu Ademiru Pelešu u Zadruzi!

Tokom žurke u rijalitiju ,,Zadruga 5" došlo je do žestokog sukoba između Mikija Đuričića i ostalih zadrugara, a jedini koji je izvukao deblji kraj bio je Ademir Peleš. Naime, tokom rasprave u kojoj je obezbeđenje sve vreme pokušavalo da smiri učesnike, Filip Car se zaleteo na kvarno i udario pesnicu Peletu, nakon čega mu je razvalio vilicu. 

Car je nešto kasnije priznao Dalili Dragojević da je to uradio i kako bi se osvetio za to što je Ademir pričao kako je imao intiman odnos sa njom, kao i da zna mnogo o njenoj burnoj prošlosti, kada je u pitanju najstariji zanat. 

Detaljnije možete pogledati u snimku koji se nalazi u nastavku teksta. 

Ademir Peleš pokazao nalaze slomljene vilice!

Ademir Peleš nakon zadobijenih povreda od strane Filipa Cara napustio je rijaliti ,,Zadruga 5" kako bi obavio sve potrebne operacije i zahvate, zbog nesreće koja ga je zadesila. On je napustio čak i Srbiju, pa se tim povodom obratio pratiocima na Instagramu. 

Naime, Pele izgleda da dobija na desetine poruka rijaliti fanova koji mu ne veruju da je ,,Zadrugu" napustio zbog povrede, pa je on doneo odluku da podeli fotografiju nalaza, te je objasnio da se nakon operacije vraća na imanje u Šimanovcima. 

Republika

Foto: instagram.com/ademirpeles

Filip Car udario Ademira Peleša

 

- Smarate me porukama sa vašom teorijom zavere da li sam isfolirao prelom vilice ili ne. Šta treba da hodam zamotane glave u gipsu? Što se mene tiče, ja i ovako mogu funkcionisati i oporavljati se, al neću da hodam krivih usta. Tako da operaciju koja je bila zakazana za sutra u Beogradu sam prebacio za Tuzlu i za sledeću sedmicu, jer mi je ovde lakše za oporavak i čim se oporavim vraćam se u Zadrugu. Nadam se da ste zadovoljni retardi - poručio je Ademir Peleš na Instagramu. 

Republika

Foto: instagram.com

Ademir Peleš pokazao nalaze

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading