MAJA MARINKOVIĆ POSTALA PLAVUŠA: Zadrugarka promenila lični opis, svi su u ŠOKU zbog novog izgleda! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.10.2021

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda Maja Marinković promenila je lični opis nakon što je donela odluku da promeni boju kose i preko noći postala plavuša.

Republika

Foto: instagram.com

Maja Marinković postala plavuša

 

Bivša zadrugarka Maja Marinković jedna je od najpoznatijih rijaliti starleta koja je nakon burnog perioda odlučila da se povuče iz javnog života, iako svi očekuju njen veliki povratak na kapiji velelepnog imanja u Šimanovcima. 

Naime, Maja je poznata kao vatrena crnka, koja nikog ne ostavlja ravnodušnim, gde god da se pojavi, što svojim izgledom, ali i svojim ponašanjem. Tokom takmičenja u rijalitiju Maja je ostala dosledna svojoj boji kože, a sve šta je na sebi menjala jesu obline i lice.

Maja Marinković povećala silikone!

Starleta Maja Marinković u emsiji ,,Amidži šou" pojavila se nakon estetske operacije povećanje grudi. Maja je već imala jednu operaciju silikonskih implantata, ali joj to nije bilo dovoljno, pa je odlučila da u svaku grud stavi po 700 kubika, a potom ih je nazvala ,,Cice". Podsetimo, Maja je istim nadimkom zvala i njenog bivšeg dečka Marka Janjuševića Janjuša, zbog čega su svi pomislili da je baš ovaj bivši košarkaš razlog ove intervencije. 

Republika

Foto: printskreen/pink TV

Maja Marinković pokazala silikone

Maja postala plavuša!

Rijaliti zvezda Maja Marinković nakon burnog perioda donela je odluku koja je definitivno sve iznenadila. Naime, od vatrene crnke, Maja je preko noći postala zanosna plavuša raskošnih atributa. Poznato je da poznate dame uglavnom zbog ovakvih promena na glavu stavljaju dobro izrađene perike, pa su se svi zapitali da li je to slučaj i kod Marinkovićeve. 

 

 

Maja je u komentarima pobrala sve moguće komplimente na račun njenog novog izgleda, a kako se vama sviđa njena nova boja kose?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading