JAVNA PRETNJA FILIPU CARU? Nakon što je hitno hospitalizovan oglasio se Peleš i otkrio kako se oseća, pa OVO PORUČIO ZADRUGARU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.10.2021

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je hitno hospitalizovan Ademir Peleš se oglasio na društvenim mrežama i otkrio kako se oseća, a jedno je imao da poruči Filipu Caru.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Ademir Peleš

Tokom sinoćne žurke u petoj sezoni rijalitija ''Zadruga'' došlo je do sukoba između Filipa Cara i Ademira Peleša i masovne tuče u kojoj je deblji kraj izvukao Peleš.

Naime, Ademir Peleš napustio je rijaliti kako bi mu bila ukazana lekarska pomoć, a on se sada oglasio na društvenim mrežama i istakao da bi voleo da sretne Filipa Cara kada se bude vratio u Zadrugu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Filip Car udara Ademira Peleša. 

- Izašao sam napolje i čekam da krenem kući, nisam mogao sinoć da reagujem niti da uzvratim, jer mi je vilica pukla od kvarnog i podmuklog udarca, ali vraćam se u "Zadrugu" za mesec dana i molim Boga da ne diskvalifikuju Cara i da mi bude živ i zdrav dok se ne vratim - napisao je Pele u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: instagram.com/ademirpeles

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading