MENSUR ZABRANIO MILICI DA SE SREĐUJE! Detalji TORTURE isplivali u JAVNOST, cela nacija ŠOKIRANA ovim gestom zadrugara!

Autor:

Zadruga

30.09.2021

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opšte je poznato da je Mensur Ajdarpašić ljubomornije prirode, i da voli da bude glavni u vezi, a maloletna Milica Veselinović i dalje nema izgrađen stav po pitanju toga

 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić u Zadruzi

Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović od početka njihove ljubavne veze tokom učešća u finalnoj sezoni Zadruge 5, naišli su na bezbroj prepreka, kako od okoline, tako i od njih samih. Opšte je poznato da je Mensur ljubomornije prirode, i da voli da bude glavni u vezi, a maloletna Milica i dalje nema ništa protiv toga, čak šta više staje na njegovu stranu.

Danas je tokom emisije "Pitanja gledalacaMensur Ajdarpašić dobio je pitanje koje je zadrugara totalno raskrinkalo, a mnogima na pamet nije palo da se on ovako ophodi prema Milici:

Foto: Printscreen/twiter/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović pod jorganom ljubavi

 -Da li ti braniš Milici da se šminka? - glasilo je pitanje.

Ona može da radi šta hoće, ali volim čisto lice. Toga kod mene nema. Šminka ne prodaje lepotu, lepša je bez šminke - rekao je Mensur Ajdarpašić.

Što se tiče odela, on je video moja odela, što se tiče sminke ja ne volim da se šminkam i smatram da nemam potrebu za tim. Nije mi zabranio ni u jednom trenutku - rekla je Milica Veselinović.

Shodno Mensurovim izdanjima iz prošlih sezona sasvim je izvesno da on ne trpi protivrečenje od svojih partneri, a ukoliko Milica promeni stav po ovom pitanju, evidentno je da će doći do svađe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading