NAKON VESTI DA JE MARIJI POZLILO NA ĆERKINOM ROĐENDANU: Miljana se oglasila i OTKRILA ŠTA SE DESILO NAKON PROSLAVE, EVO GDE JE BILA DO 6 UJUTRO!

Autor: Milica CVETKOVIĆ

Zadruga

26.09.2021

14:01

Nakon vesti da je Mariji Kulić pozlilo, oglasila se Miljana i otkrila šta se desilo na proslavi!

E-Stock

Miljana Kulić se oglasila o majčinom zdravstvenom stanju!

 

Sinoć je Miljana Kulić proslavila svoj 28.rođendan u porodičnom domu u Nišu, gde se lumpovalo i uživalo do rane zore. Pored mnogobrojnih gostiju, prisutni su bili i njeni roditelji i Marija i Siniša Kulić koji već izvesno vreme boluju od karcinoma.

Prema našim saznanjima, Mariji se na rođendanu oko ponoći slošilo, te se samo srušila, istog momenta je alarmirana Hitna pomoć koja je došla na lice mesta da joj ukaže prvu pomoć!

Nakon ove informacije kontaktirali smo Miljanu da nam ispriča sta se desilo na rođendanu:

Foto: Instagram printscreen

Miljana tvrdi da je Hitna pomoć bila prisutna ali ne zbog Marije!

 

- Kakvu situaciju, ne znam o čemu pričate. Na mom rođendanu je sve bilo kako treba. Videla sam hitnu kad se završio rođendan koja je stajala nedaleko, ali hvala bogu nije ništa bilo vezano za moju porodicu. Marija i Siniša su bili skroz u redu. Posle rođendana smo bez nje nastavili u kafanu i lumpovali do 6 ujutro, ne bih sigurno lumpovala da mi je majci bilo loše- rekla je Miljana za Republiku, a Marija je do momenta objavljivanja teksta bila nedostupna.

Podsetimo izvor blizak Repubici koji je želeo da ostane anoniman je izjavio da je Marija viđena u ambulantnim kolima:

- Video sam Mariju prvo mi se ucinilo da nije ona, ali kad sam prisao bliže shvatio sam da jeste. Bila su kola hitne pomoci, ukazali su joj pomoc, zena se ponovo srušila tamo. Strašno! Tu je bio i Siniša i Miljana koja se zabrinula, sve se to desilo oko ponoci, tako oko 12 casova, sedela je u vozilu sa otvorenim vratima, pored nje je bila medicinska sestra 

Sudeći po tome da Miljana nije baš poznata po tome da govori istinu, a i da Marija nije bila u nastavku lumpovanja, za sada će ostati enigma šta se zapravo desilo, a u narednom periodu očekujemo rasplet situacije.

Komentari (0)

Loading