VIKTORIJA NIJE DALA OCU NJENOG DETETA DA GA VIDI DVE I PO GODINE: Isplivala JEZIVA istina o zadrugarki, pokrenut POSTUPAK protiv nje! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

18.09.2021

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktorija Mitrović napravila je opštu pometnju svojim životom, a sada se njen suprug Robert oglasio za portal Republika.rs i otkrio istinu o njoj.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Privatna arhiva

Viktorija Mitrović nije dala suprugu da vidi dete dve i po godine

 

Aktuelna zadrugarka Viktorija Mitrović svojim ulaskom u ,,Zadrugu 5" podigla je veliku prašinu. Naime, zadrugarka je priznala razne afere sa bivšim zadrugarima, pa je čak istakla i da su njih dvojica već u Beloj kući sa kojima je imala intimne odnose. 

Viktorija je ispričala i pre ulaska da je bila u braku, koji se nedavno završio, a iz kog se rodilo i dete. Našoj redakciji javio se Viktorijin bivši suprugu Robert Mitrović koji nam je otkrio šok detalje o ovoj atraktivnoj zadrugarki. 

Republika

Foto: Instagram.com printscreen, Republika.rs/O. Bogdanović

Viktorija Mitrović priznala aferu sa Janjušem

 

- Mi smo bili 5 godina u braku, razveli smo se, imam dete sa njom. Imam svašta nešto, ako neko najbolje zna o njoj - započinje Robert i otkriva zbog čega je došlo do razvoda sa Viktorijom.

- Duga je to priča, tu treba malo duže da se popriča, više razloga, tu je u pitanju moja komšinica, sve se skupilo. Iskreno, ne bih ništa preko telefona! Dete je kod babe i dete, sada sam pokrenuo postupak za poveru deteta, očekujem da dete bude još malo kod mene, duga je to priča - govori Robert za Republika.rs.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Viktorija Mitrović sa bivšim suprugom i detetom

 

Potom nas je Robert šokirao tvrdnjama da dete nije video preko dve i po godine, a da je za sve to kriva baš Viktorija.

- Imam razloga zašto nisam video dete dve i po godine, nije ona baš takva kao što se predstavlja u javnosti. Ja želim da je raskrinka! Ja sam znao sve, samo sam morao da ćutim zbog okoline - tvrdi Viktorijin bivši suprug za portal Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zarija

19.09.2021 12:16

Podrska za tb brt znamo da si bio dobar otac i da nikad nebi to u radio i znamo da je laz i kolko patis za cerku da ce bog da ti se ispuni zelja da vidis tvoje dete

Odgovori 17 18