TRENIRAO SAM SA FEDEREROM! Marko Osmakčić izneo šok detalje iz života: IMAO ODNOSE NA WC ŠOLJI!

Autor:

Zadruga

17.09.2021

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Osmakčić otvorio dušu u rijalitiju, pa izneo šok detalje iz života.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink, Tanjug/AP

 Marko Osmakčić i Rodžer Federer

Zadrugar Marko Osmakčić živi u Švajcarskoj, a sada je u rijalitiju otkrio da je trenirao sa slavnim teniserom Rodžerom Federerom.
 

- Trenirao sam par puta s njim. Nismo kućni prijatelji, ali da ga sretnem na ulici naravno da bismo se pozdravili - rekao je Marko i nastavio:

- Federer je super lik, jako prizeman, duhovit, iako ne deluje tako na terenu. Spoljnom svetu izgleda kao perfekcionista i jeste jako dobar u svemu što radi i nema skandale i nije varao žene... ali siguran sam da iza toga stoji i puno grešaka. On nije kao naš Nole - Nole je stvaran, on se ljuti kad je ljut, šali se kad mu se šali, ako hoće da polomi reket on polomi reket, Rodžer ne, ali će verovatno popizdeti tek kada dođe kući.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Marko otkrio da je trenirao sa Federerom

Marko je otkrio i da je pre Zadruge učestvovao u dva rijalitija - jedan u Nemačkoj, drugi u Švajcarskoj, tokom kojeg je bilo i s*ksa.

- Popili smo i ušli u WC, to je bio blam, bolje da smo u krevetu to uradili. I ušli u WC, ona mi kaže da pomerim kameru i ja to uradim, ali kamera je i dalje snimala i sve se videlo. Kao pornić je izgledalo - rekao je Marko, a Janjuš i Stefan ga pitali "da li je poklopac na šolji bio spušten ili ne".

 - Jeste, šta da radim, da upadne - smejao se Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading