NE MOŽE BEZ PROVOKACIJA: Mensur Ajdarpašić objavom ŽESTOKO POTKAČIO Minu Vrbaški! (FOTO)

Autor:

Zadruga

30.08.2021

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur jednim potezom potkačio bivšu devojku!

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

 

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški nedavno je bila u Beču, gde je proživela pravi holivudski film. Mina je bila članica žirija na izboru za Mis, davala je intervjue za "Fashion TV", a upoznala je i kreatora modne kuće Versače. Vrbaški se pohvalila i slikom sa, kako se pisalo, čuvenim Danijelom Krejgom, koji glumi Džejmsa Bonda.

Republika

Foto: instagram.com

 

Njen bivši dečko Mensur Ajdarpašić večeras je gledao upravo film o ovom tajnom agentu, a posebno je zanimljiv tekst koji je ostavio ispod slike, a mnogi komentarišu da provocira Minu Vrbaški.

Republika

Foto: instagram.com/mennsssur

Mensur potkačio Minu objavom..

- Nismo se slikali, ali mogu vam reći da je odličan glumac - napisao je Mensur.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mari

31.08.2021 07:58

Prvo i vazno! Lik na slici nije D. Craig! Vec dupljak koji zivi u Austriji, i zaradjuje tako sto iznajmljuje sebe za Party dogadjaje, poput ovog lokalnog biranja Miss Vienne ( ali nikako Evrope ) kako Zadruga rijaliti -Vrbaski izjavljuje! Ocito je da Vrbaskoj jos niko do sad nije rekao, da se blamira sa pricama o Bondu! Nije u pitanju provokacija, vec cista ironija mnogih na bezgranicne fejk price Vrbaski o pravom glumcu!!! Ocito je za nju svaki story Mensura navodno provokacija, sto je apsolutno netacno! Vrbaski je imala strastvene veze u Z4, sa trojicom kandidata i vidjelo se da je zaista uzivala u ljubavnim pustolovinama sa Car Filipom, Fran Pujasom i Misel Gvozdenovicem! Zelimo joj jos puno takvih veza i radova, tu je zaista najbolja! Za Mensura je ona davno zavrsena proslost!!!