IMAŠ PRAVOG DEČKA, TREBA DA BUDEŠ PONOSNA! Lepi Mića javno OTKRIO sa kim je Mina Vrbaški U VEZI!

Autor:

Zadruga

07.08.2021

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića javio se tokom emisije "Narod pita" i otkrio sa kim je Mina u vezi.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina Vrbaški

Tokom sinoćne emisije "Narod pita" Lepi Mića javio se u program kako bi razgovarao sa Minom Vrbaški, čijeg novog dečka poznaje.

Mića se naljutio na Minu koja mu se nije javila na telefon.

- Drugi sam krenula da koristim - odgovorila je ona.

- Ja ti šaljem poruke, zovem na oba broja. Zvoni stalno, a niko se ne javlja. Šta ti Mina radiš, majko moja. Mina se zabavlja sa sinom od mog dobrog prijatelja, zabavlja se sa Lukom. Samo da kažem da je to jedna čestita porodica sa Kosova, poštena porodica, pozdravljam ovom prilikom. Mina, ovo ti je najpametniji potez u životu - rekao je Mića i dodao:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina Vrbaški

 

- To je sin mog dobrog prijatelja. Treba da se pohvali i ponosno kaže da je to njen dečko, a meni se ne javlja 20 dana. Ovoga puta podržavam vezu Luke i Mine, rekao sam mom prijatelju Bati da je Mina dobar čovek. Reci svima da imaš pravog momka, dobrog dečka, treba da budeš ponosna.

 - Nemojte da dođete tu, sedite i pričate šlagere. Jovana je jedna od najinteresantnijih ličnosti, imala je hiljade pitanja, eto šanse da objasni sve. Šta je interes da te neko najstrašnije vređa, objasni to. Kako si postala normalna? Želim Jovani i Stefanu svu sreću i Mini isto tako želim sa Lukom - nastavio je Mića.

Republika

Foto: printscreen

Lepi Mića

 - Ne mogu da izdržim nijedan poziv koji gledalac komentariše onako kako oni vide, mnogo sam pustila, a nisam se bunila, klimala sam glavom i to mišljenje je otišlo kao slika o meni. Kad sam izašla sam zaista videla da sam mnogo pustila, nisam svađalica i neko ko pravi haos, a sada nemam potrebu da se vraćam. Nisam dužna da trpim uvrede i laži i odobravam sve te loše stvari koje na krjau ja nosim na leđima. Mislim da sam dosta toga pustila da ode u etar, a nemam želju i volju, postoji veći procenat koji su me dbro upoznali i pratili svako korak. Nemam potrebu da se perem - objasnila je Jovana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Stefa

07.08.2021 10:02

Jovana Lisica treba samo da odgovara na pitanja a ne da vredja gledaoce.

Vasar Tastine

07.08.2021 10:04

Ala se ova Supicka, pretvorila u "profesionalca" pa se uvlaci u zadnjicu ovoj kamili. Ogavno da nema dalje.

Stefa

07.08.2021 10:07

Našla bogatog matorca. To joj je njena majka stalno tražila, ali takvog nije našla u Zadruzi. Od sada samo bahato.