ZADRUGARKINOG BRATA PREBILI NA SPLAVU: Marijana Zonjić u strahu za njegov život! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

26.08.2021

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarkinog brata pretuklo obezbeđenje na prestoničkom splavu, ona je uplašena za njegov život.

Buduća zadrugarka Marijana Zonjić imal je dramatičnu scenu na jednom prestoničkom splavu, zbog čega je moraa da se obrati policiji.

Naime, Marijana je sa svojim društvom, među kom se našao i njen brat, izašla u noćni provod, a tom prilikom obezbeđenje je napravilo problem. Izvor blizak Marijani ispričao nam je jezive detalje sukoba.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Marijana uplašena za zdravlje brata

Marijana se uplašila za život njenog brata, obezbeđenje je nasrnulo na njega i počeli su da ga biju gde su stigli. Ona je zvala policiju, posle je došla hitna pomoć po njega, u teškim je povredama bio. Rebra su mu zgnječena, lice unakaženo - govori izvor za Republika.rs.

Marijana nije ni slutila da će doći do nemilog incidenta, pa je bila prinuđena da prijavi policiji obaj slučaj.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Zadrugarki pretukli brata

Odmah je pozvala hitnu pomoć zbog brata, koji nije mogao da se kreće od povreda koje je dobio, a odmah je potom zvala i policiju da reaguju. Bitno je da se sa njenim bratom sve sredilo, nego mi je problem što je na nju to ostavilo traumu. Budu se noću, ne može da spava, vrišti iz sna - govori izvor blizak pevačici.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Marijanom, ali ona nije bila raspoložena da priča o ovom i cidentu, jer je isti prepustila organima koji su za to nadležni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading