STRAŠNOJ JE OVO, NE OSEĆAMO SE BEZBEDNO! Svele progovoriop o pljački stana, pa rešio hitno da se iseli!

Autor: Republika.rs

Zadruga

18.08.2021

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Jovan Cvejić uznemiren je nakon pljačke stana zbog čega se pribojava za svoju bezbednost.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Cvele

 

Bivši zadrugar Jovan Cvejić poznatiji kao Cvele ispričao je detaljno sve o pljački stana koja se desila dok je on bio na letovanju:

-Istina je, pričao sam baš sa tom komšinicom što me je zvala. Izbezumio sam se jer ja nisam u tom trenutku bio u stanu, a znam da je Anja trebalo da bude tamo. Odmah sam je okrenuo, ona je bila u gradu sa drugaricom, pa mi je odmah laknulo. Sreća pa Anja nije bila tu, to mi je jedino bitno - priča Cvele za Pink.rs, pa dodaje:

-Jedino što sam zatekao da nema nekih naših stvari, jedan deo ormara je opustošen, kao i nešto malo para, jer nismo držali neku veliku svotu novca u stanu. Strašno je to što se desilo. Mi smo okej, ali planiramo da pod hitno promenimo adresu stanovanja. Ne želimo više da budemo u ovom stanu, hteli smo da ovo bude neki naš idiličan kutak, ali posle svega ovoga, ne osećamo se više bezbedno - dodaje on.

Sigurno je da će Anja i Cvele pronaći novi stan kako ne bi morali da strepe od ovako neželjenih situacija. Na svu sreću, sada se sve dobro i završilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading