(FOTO) MINA PALA U ZABORAV, NOVA LJUBAV NA POMOLU? Car u zagrljaju Jelene Pešić, a OVAKVU NJENU REAKCIJU NIKO NIJE OČEKIVAO!

Autor: Republika

Zadruga

25.07.2021

15:40

Car i Jelena Pešić postali su bliski nakon njegovog izlaska iz rijalitija, a evo kako je Mina reagovala na sve.

youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški i Filip Car

Nakon što ga je nahvalila na ''Karaoke obračunu'', svi su očekivali susret Filipa Cara i Jelene Pešić po završetku ''Zadruge 4'', to se i dogodilo, na veoma prisan način, a evo kako je Mina Vrbaški reagovala na saznanje za ovaj možda novi ljubavni par.

Naime, Car je postavio fotografiju kako u izlasku grli Pešićevu, a ona nije mogla da sakrije uzbunjenje, pa se zadovoljno smejala.

printscreen/instagram.comfilip_car_capo_ck
Filip Car i Jelena Pešić

Sinoć u emisiji ''Narod pita'' gost je bila Filipova bivša devojka Mina Vrbaški, koja je u više navrata istakla da je Car pokušavao da dođe do nje na raznorazne načine, a onda joj je pokazana fotografija njega sa Pešićevom, njena reakcija je sve iznenadila.

- Ne znam kako bih ovo komentarisala. To nije ništa što može da me dotakne. Nije tačno da sam se zbog Jelene pomirila sa njim, to su budalaštine. Ja sa Jelenom nikad nisam bila u svađi. Imale smo samo jedan sukob. Što se mene tiče, imaju svu slobodu. Ne smatram da je ovo uradio jer sam rekla da imam nekog - rekla je Mina.

 

Komentari (0)

Loading