NIJE GA PREBOLELA: Miljana Kulić tražila da vidi Zolu, Marija besna kao nikada: NE VERUJEM KOLIKO JE GLUPA!

Autor: Republika

Zadruga

08.07.2021

15:57

Miljana Kulić nije prebolela Zolu, pa otkrila četiri tajne za njega.

youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Marija Kulić

Tokom dana Miljana Kulić našla se u Rajskom vrtu, gde je u toku razgovora sa Drvetom iznenadila sve kada je zatražila da čuje novu pesmu i pogleda spot njenog bivšeg dečka Lazara Čolića Zole, a za to je otkrila četiri tajne, te joj je na kraju Drvo i ispunilo želju.

Izgleda da Miljana nikako ne može da zaboravi na Zolu, a njenom majka Marija dala je komentar na ovaj poslednji Miljanin postupak, prenosi Pink.rs.

youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

- Strašno! Ja ne mogu da verujem koliko je to glupo dete! Zašto ona njima daje reklamu, Zoli i Mišelu, preko njenih leđa ona daje reklamu ljudima koji ti ne zaslužuju! Da je barem poštuju, da znaju da cene to što radi, pa hajde i da je razumem! Ma strašno, ne mogu da verujem - kaže Marija i nastavlja:

youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić

- Ona i ne zna šta je Zola pričao za nju, a daje mu prostora tu i priča o njemu, a videće kad izađe! I to što je pričala da će da vodi dete kod Mišela, ma kakvi, ne dolazi u obzir, Željka će ona tek ujutru da vidi kad izađe, nema šanse pre! A Zola kad je bio hapšen i šta je pričao da će sve da joj naplati, a ona to ne zna, ali videće kad izađe. Ja se sve nadam da će ona da se opameti, ali znate vi kakva je Miljana. Ali ja moram da okrenem drugi list, ne mogu više ovako da nastavim, moram da čuvam moje zdravlje zbog Željka i cele porodice - poručila je Marija.

 

Komentari (1)

Loading
Milena

08.07.2021 22:40

Glupa na tebe i sinišu, na koga drugog?!?!?!? Cela porodica ste zlo zla