(FOTO) IMAO JE JEDVA KILOGRAM KAD SE RODIO! Nadežda i Toma mislili da će im SIN UMRETI, a sada su NAJSREĆNIJI roditelji IKAD!

Autor: Republika.rs

Zadruga

03.07.2021

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedva se izvukao, ali je roditeljima poradrio neverovatnu sreću!

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Njihov sin se uspešno izborio za život!

Učesnici rijaliti programa "Zadruga" Nadežda Biljić i Toma Panić dobili su sina Longa, a nakon borbe za njegovo ozdravljenje pokazali su i prvu fotografiju.

Nadežda je često govorila o zdravstvenom stanju svog sina, te da jede na sondu, što se vremenom popravilo i on sada raste u zdravog dečaka.

Toma i ona su objavili prve fotografije naslednika, a u pozadini se vide i igračke kojim se mališan zabavlja.

Foto: printscreen
Bio je beba od jedva kilogram!

Kako prenosi "Blic", Nadežda se nedavno emotivnom porukom obratila nasledniku porukom na adruštvenim mrežama:

- Sine moj lepi, najlepši na svetu, sećam se kada si se rodio koliko smo samo dijagnoza čuli, ne dao Bog nikome, od 1030g porastao si u pravog malog dečaka, naša ljubav je sve veća iz dana u dan svaki dan si sve lepši i zanimljiviji, neizmerno te volim i hvala ti što si mi doneo drugu dimenziju u životu, tvoj osmeh i samo tebi znan jezik je nešto najlepše što sam videla i čula. Obećavam ti da ćemo se potruditi da budeš dobar čovek, školovan, kulturan i uspešan, hvala ti što si mi životu dao smisao i što si mali mazuljko! Voli te mama!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading