NE ŽELI DA VIDI IVANU I ĆERKU: Otkriveno gde će Kristijan OTIĆI NAKON DISKVALIFIKACIJE!

Autor: Republika

Zadruga

23.06.2021

11:04

Otkriveno gde će boraviti Kristjan Golubović.

ST/Vlada LUKIĆ, youtube.com/printscreen
Kristijan Golubović i Ivana Golubović

U ranim jutarnjim časovima Kristijan Golubović je diskvalifikovan iz rijalitija "Zadruga", a mnogi su se pitali gde će opasan rijaliti igrač boraviti nakon izlaska iz Zadruge.

Navodno, Kristijan se neće vratiti kod žene i ćerke u Kraljevo.

youtube.com/AmiG Show
Kristijan Golubović

- Kiki ne planira da se vrati ženi i detetu u Kraljevo. On će neko vreme živati kod bliskog prijatelja u Kruševcu - ističe izvor i dodaje:

- Za boravak kao sigurna opcija ostaje i Kristijanov ortak iz Novog Sada, ali izvesno je da će u početku biti u Kruševcu i da će uz njega biti njegovi bliski i odani prijatelji - zaključuje izvor blizak Kristijanu Goluboviću za Srbiju Danas.

Bonus video TANJA SAVIĆ SA DECOM STIGLA U SRBIJU!

 

Komentari (2)

Loading
milica

23.06.2021 13:36

KONAČNO- da nije po ko zna koji put tukao obezbeđenje i još pretio da će prebiti onog koji fa je dežao za vrat, NE BI....inače ,što se tiče Miljane -ne bi jer je on i pre nasrtao na nju, vređao omalovažavao pa čak dva-tri puta pred s v i m a iscenirao silovanje, dok su drugi mirno posmatrali ,posebno Matora i Đedović koji danas ogovaraju Miljanu i verovatno dogovaraju kako da je navedu na diskvalifikaciju ,kao što su uradili Matora i B ane u Zadruzi 2.....

Ana

23.06.2021 22:22

ili one ne zele da vide njega?! mnogo je lep,pristojan i dobar,da mogu da se ponose obe sa njim!