(FOTO) VELIKA RIJALITI ZVEZDA U MLADOSTI IZGLEDALA GOTOVO NEPREPOZNATLJIVO: Osvanule fotografije iz prošlosti, da li ga možete prepoznati?

Autor:

Zadruga

07.06.2021

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića izgledao potpuno drugačije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Lepi Mića

Učesnika svih sezona "Zadruge" Miroslava Pržulj, poznatijeg kao Lepi Mića, ne možete a da ne primetite u rijalitiju, a svojim stavom i savetima itekako pomaže ukućanima tokom boravka.

U javnost su isplivale njegove stare fotografije iz perioda kada ova vrsta programa nije bila ni "na vidiku", a Mića ponosno pevao svoje numere.

Na njima je neprepoznatljiv, budući da je u tom periodu imao više kilograma, ali i dužu crnu kosu i šiške koje su mu padale preko očiju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kikimora

07.06.2021 23:03

Ja ne znam ko je ovaj covek , niti kome je on zanimljiv. Ne gledam to mesto razvrata i drugih gadosti, pa ne znam sta radi da bi bio interesantan nekome. Ali jedno me zanima - zasto to odrndano, suvonjavo i ruzno stvorenje zovu Lepi. Zaboga

Nino

09.06.2021 15:27

Tada je on bio Lepi Brenko, po ugledu na Lepu Brenu.