TRENUTAK ISTINE ZA SANJU I CARA! Zadrugarka radi test na trudnoću!

Autor: Republika.rs

Zadruga

24.05.2021

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već danima se oseća tenzija u "Zadruzi" zbog Sanjine sumnje da je u drugom stanju, a da je otac njenog deteta Filip Car. Sada ponovo radi test kako bi saznala istinu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja Stanković čeka test za trudnoću

Sanja Stanković i Filip Car već danima su pod stresom zbog sumnje da su tokom njihove kratke afere u "Zadruzi" napravili bebu.

Iako je ona radial već test na trudnoću, nije bila sto posto sigurna u rezultate, te je želela da još jednom uradi test kako bi bila potpuno sigurna.

Ipak, dok čeka test, Sanja je sve više ubeđena da je trudna na osnovu simptoma koje ima. Ipak, večeras će rešiti sve nedoumice koje ima. Dok bude trajala emisija Stankovićeva će se testirati te odmah znati da li će dobiti bebu sa Carem ili je sve bila lažna uzbuna.

Podsetimo, njih dvoje su poslednjih dana glavna tema, a oboje se slažu da ukoliko se ispostavi da je zadrugarka trudna, dete će zadržati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ema

24.05.2021 16:56

Prvi test bio negativan. Koliko puta je treba testirati?