(VIDEO) KARIĆ BRUTALNO PONIZIO MISICU! Pred svima otkrio zašto je bio sa njom!

Autor: Republika.rs

Zadruga

02.04.2021

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Stefan Karić i Jovana Misica ponovo su imali burnu svađu za crnim stolom, a zadrugar nije birao reči kada joj se obraćao.

Foto: youtube.com
Jovana i Stefan

Cela priča počela je zbog Kenana i toga da li postoji nešto između njega i Jovane, kao i da li mu je Rialda zabranila da komunicira sa njom.

Posle je priča otišla  u sasvim drugom smeru, te se umešao i Stefan koji je zadao niske udarce Jovani.

- Ja nemam ništa protiv vašeg druženja, moj sukob je isključivo sa tobom, Jovana. Nikad nisam ništa prebacila što sedi sa bilo kim, a pogotovo sa tobom - rekla je Rialda.

- Ja sam se tih dana sklanjao od svih. I nisam zbog Rialde, nego da ne bih Stefanu i Jovani napravio problem - nastavio je Kenan.

- Meni je više preko glave povezivanja Kenana i mene. To sam pokazala da bi mogao da sedne i on je seo kad sam ustala, znači da je do mene - rekla je Jovana.

Foto: youtube.com/printscreen
Burni sastanak za crnim stolom

Sada ispada da je Rialda stvarno zabranila - prokomentarisao je Milan.

- Mene više ništa ne interesuje - nadurio se Stefan.

- Previše ovo izgleda kao filmski, ona kao tapše, ispada da je on p*čkica jer ne sme da sedne pored tebe zbog Rialde. Kakve veze ima sa tobom? Meni ovo izgleda bespotrebno, bespotreban komentar - ustala je Milica Kemez.

- Stefanu je jako neprijatno da se bavi trivijalnim stvarima koje Jovana potencira. Previše pažnje pridaje toliko nebitnim stvarima... Umesto da uživa u vezi. Šta ona ima da komentariše ko sme da sedne? Njemu je to blam. I na kraju to tapšanje, kao kučetu - prokomentarisala je Sandra Rešić.

- Posle današnjeg prvo klipa je neću komentarisati. Omalovažava ovog dečka, a isto traži od mene, a onda se smeje dečku... Što se smeje dečku koji želi dobro svojoj vezi? - pitao je Stefan.

Foto: Printscreen

- Što ne bi seo kada mi nemamo ništa? - pitala je misica.

- Ovo je bio ironičan, odvratan osmeh. Ja isto nemam ništa sa Kristinom. Ja sam odlučio posle prvog klipa da ne komentarišem. Pakuje mi neke stvari - poručio je Karić.

- Mi nismo tri dana u vezi, ali ja gledam ovako, šta da je neki muškarac ušao u subotu i ja se sunčala sa njim? Što me vređa? - rekla je misica.

- Hoćeš da te vređam? Evo, ušao sam u rijaliti samo da bih pokazao kakva si. Eto ti vređanje, može mi se, ja ću se ponašati kako hoću - pobesneo je Stefan.

Podsetimo ovo nije prva njihova svađa poslednjih dana. Ne zna se da li su u Stefan i Jovana u gorim odnosima kada su zajedno ili kada nisu u vezi, ali očigledno je da između njih postoji ogromna tenzija koju ne mogu da reše.

 

 

Komentari (2)

Loading
Milena

02.04.2021 20:08

Ahahhaha nadobudno prepotentni umišljeni debilčić, ne bih biciklu na njega naslonila, agresivac, nečovek

Adam

03.04.2021 13:12

Misica Lisica ne zatvara usta. Po ceo dan viče neprijatno visokim glasom. Niko je ne može istrpeti. Ni drugarice ni dečko.