MARIJA JE NA TABLETAMA, VODIM JE U BOLNICU: Siniša Kulić krivi Miljanu za ženino STANJE!

Autor: Republika

Zadruga

23.02.2021

12:30

Marija Kulić veoma loše podnosi ponašanje svoje ćerke Miljane u četvrtoj sezoni rijalitija "Zadruga" i sve to se odrazilo na njeno zdravstveno stanje.

ST/N. MANDIĆ
Upropastila roditelje... Marija, Miljana i Siniša

Miljana, koja je trenutno u vezi sa Danijelom Višićem, i njega kao i njegovog prethodnika Zolu neprestano moli za se*sualne odnose zbog čega su njeni roditelji očajni:

youtube.com/Premijera Official
Marija na tabletama...

Ne znam šta bih mogao da vam kažem, a tiče se Miljane. Kada smo mislili da nas je najviše obrukala u životu, pokazala je da može još više! Marija je van sebe, danima je na lekovima, a prvo sam je vodio u bolnicu da prima infuziju. Kad vidi kako se Miljana ponaša, samo počne da plače, pozli joj i kljuka se tabletama! Ne znam više šta da radim sa ženom. Ni meni nije lako, počeo sami ja da pijem tablete. Pribrane su samo moje druge ćerke - rekao je Siniša uzrujano preko telefona.

Jedna od Miljaninih komšinica ispričala je za da je Marija zbog ćerke na ivici da poludi i da ju je zabrinulo zdravstveno stanje Nišlijkine majke kada je poslednji put bila kod njih u kući u poseti.

- Bila sam u poseti kod Marije prošle nedelje. Pravo da vam kažem, ženu ne mogu da prepoznam! Ona je smršala, non-stop je natečena od plakanja zbog svega što Miljana radi u Zadruzi. Vidi se da ženi pada teško da ćerku gleda da joj priređuje onakve stvari. Rekla mi je: "Miljana se ponaša kao najveća k*rva! Sve što mi je obećala da više neće da radi pogazila je. Koji god muškarac da uđe u rijaliti, ona će da ga spopadne i da ga liže. Odmah će u krevet s njim! Ne mogu više to da trpim. Ne mogu da živim od ove bruke". Marija će zbog ćerke da završi na kraju u ludnici. Eto toliko loše izgleda. Siniša se ne odvaja od nje, non-stop ide u apoteku po lekove za smirenje. Ćerke se isto brinu za majku, ne znaju više šta da rade. Siniša kaže da je bolje da rijaliti više ne gledaju, ali novinari non-stop zovu i preko telefona prenose kako se Miljana ponaša - priča nam Kulićkina komšinica i dodaje: Mislim da je najbolje za celu poro- dicu da Miljana izade iz ri- jalitija. Godinama je tamo, to je veliki stres nakupljen. Mariji je preko glave da se bakće s ćerkom i da to svi javno gledaju. Miljana bi trebalo da se sabere, da sredi svoj život i nade drugi posao. Ona ima dete, ne ide više da se ovako ponaša. Šta će Željko sutra da gle- da? Kako mu se majka, da izvinete, je*e po rijalitiju? Stvarno nema smisla. Mi joj svi pričamo, ali ona ne slu- ša. Takva je odmalena.

Komentari (3)

Loading
Čavka

23.02.2021 17:55

Baš mu ne verujem da svaki dan ide u apoteku po "tablete".

SvetlanaP

24.02.2021 07:00

Ne teba da krivis Miljanu, vidi se da je bolesna, vec vasu pohlepu da zaradite sto vise para. ipak nije sve u parama.