(VIDEO) Setio se supruge, pa joj se obratio: IKO, ŽAO MI JE, na ivici sam da napravim GLUPOST!

Autor: Republika.rs

Zadruga

23.01.2021

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sad se pere...

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nenad Aleksić Ša s suprugom Ivanom

Nakon što se nedeljama u kući priča o novoj ljubavnoj avanturi između Tare i Ša, sve je očiglednije da tu nisu čista posla, već da se među njima ipak rađaju emocije.

Sada je očigledno i reper uvideo kako celokupna situacija izgleda napolju, pa se obratio supruzi Ivani:

Iko, žao mi je što moraš da slušaš gluposti i vređanja. Na ivici sam da napravim glupost. Nisam dobro u glavi. Iko, nadam se da si uz mene. Žao mi je da slušaš to, nisi deo rijalitija - rekao je Ša.

Ja ću da navedem Minu Vrbaški, znam sve njene tajne, nisam očekivao da će da me kanali - krenuo je Ša.

 

 

 

To je samo istina, a iznesi sve o meni. Svi dobro znamo istinu - odbrusila je Mina.

Znam i ja istinu o tebi. Istina te boli. Pokazala si da ti je rijaliti bitniji. Ne zanimaš me više u životu. Druga osoba je osoba koja govori da je navodim stalno. Neco, nemam ništa protiv tebe. Treća osoba neka bude neka koja dolazi u pab, a nezahvalna je - zaključio je reper.

 

Ja ću da navedem Minu Vrbaški, znam sve njene tajne, nisam očekivao da će da me kanali - krenuo je Ša. To je samo istina, a iznesi sve o meni. Svi dobro znamo istinu - odbrusila je Mina. Znam i ja istinu o tebi. Istina te boli. Pokazala si da ti je rijaliti bitniji. Ne zanimaš me više u životu. Druga osoba je osoba koja govori da je navodim stalno. Neco, nemam ništa protiv tebe. Treća osoba neka bude neka koja dolazi u pab, a nezahvalna je - zaključio je reper.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SvetlanaP

14.02.2021 07:01

Iko prestani da mu budes mama i pusti ga neka ga motka u teranju dovede u red. Sta je trazi to je i dobio. Zeno zasluzujes boljega.