JANJUŠ O NEVERSTVU SVOJE DRAGE: Ja na treningu, ona u krevetu sa mojim drugom!

Autor: J. V.

Zadruga

13.11.2017

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Marko Janjušević Janjuš rešio je da se malo opusti i podeli sa Mikijem Đuričićem, Filipom Đukićem i Đeksonom svoja seksualna iskustva i avanture iz mladosti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš

Janjuš je istakao da je sada porodičan čovek, ali da je ranije voleo svašta da radi.

- Kada sam bio u Španiji, šest meseci nisam imao seks. U Fancuskoj isto, dok nije došla jedna. Smrdi kao đavo, ali sam morao! Koji je to smrad, nikada u životu to nisam osetio. Nešto joj se dole oseća. Lije niz nogu nešto, ja se naložio, ali džaba nisam mogao - pričao je Janjuš svoj najveći promašaj.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš, Miki i Filip

On je rekao da ne bi mogao da ima odnos pred kamerama, i da mu nije jasno kako Anđelo i Teodora do sada nisu imali makar jednu akciju ispod pokrivača. Janjuš je takođe svjim cimerima ispričao svoje prvo seksualno iskustvo.

- Ona iz Kumodraža. Mlađa od mene dve godine. Ja živeo tada sa dva druga. Ona dolazi kod mene. Kažem joj da mi je tu drug, da ja imam trening i da će je on čekati. Ja dolazim sa treninga, drug umire od smeha. Ona skače, ljubi me, a oni se je*ali dok sam ja bio na treningu - ispričao je košarkaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading