(VIDEO) POZNATI TENISER UŠAO U "ZADRUGU 3": Žene odlepile kad su ga videle, bio je u braku sa ćerkom slavnog fudbalera!

Autor:

Zadruga

08.03.2020

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Belić, poznati teniser iz Hrvatske i teniski trener novi je učesnik rijalitija.

RepublikaFoto: Promo foto

Belić u svojoj dugogodišnjoj sportskoj karijeri beleži ozbiljne rezultate. Luka je svojevremeno igrao meč i sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem.

Inače, slavni teniser koji je postao učesnik "Zadruge 3" bio je u braku sa ćerkom poznatog bugarskog fudbalera Hrista Stoičkova, sa kojom je živeo u Americi. On se nikada nije oglašavao o svom privatnom životu, a spreman je da otkrije sve detalje svog bračnog brodoloma.

- Iskreno, jedino mi se sviđa Jelena Pešić, jedina se pokazala kao dama. Nije bila ni sa jednim muškarcem, ponaša se kao dama, takve žene volim. Ima kodeks ponašanja. Bitno je da postoji neka konekcija. Jelena drži do sebe, to je jako bitno - priznao je Luka, pa otkrio da poznaje i druga bivšeg momka Ive Grgurić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luka Belić

- Moja supruga i ja smo se razveli pred Nove godine. Živeli smo u Teksasu, a moj bivši svekar je živeo na Floridi, nikada nisam trpeo pritisak medija, jer se do sada nisam eksponirao - rekao je Belić o svom braku, a onda otkrio:

- Naš brak nije funkcionisao poslednjih godinu dana, ja sam se vratio u Evropu. Od avgusta 2013. godine mi smo otpočeli našu vezu. Mislim da će biti interesantnije da sve kažem kada uđem u Zadrugu, ne želim odmah sve da otkrijem. Nije istina da sam je ja napustio, neke stvari su se izdešavale, pa sam ja rešio da stavim tačku na sve. Nisam je ja ostavio kao što ona kaže, jednostavno, neke stvari koje je ona radila dovele su me do toga, mislim da njeni roditelji ne znaju o čemu je reč. Sada nemamo nikakav kontakt.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading