(VIDEO) Izradila Vladimira ko mladog majmuna: Dragana priznala da je sve radila iz inata, pred svima rekla da voli Eda!

Autor:

Zadruga

13.12.2019

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi zadrugari su sinoć doživeli šok kada se emisija "Pitanja gledalaca" nastavila, jer je jedno pitanje nateralo Draganu Mitar da prizna nešto o čemu je dugo ćutala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana priznaje da voli Edisa

Naime, voditelj Milan Milošević je Vladimiru Tomoviću postavio pitanje, gde je on ponovo pokušao da je veliča i prikrije njen nemoral, a onda se dogodilo nešto što su svi jedva dočekali da čuju.

- Kažeš da voliš Draganu, da li je voliš toliko da ćeš gledati da je što više ukanališ toliko da se njena porodica sramoti? - glasilo je pitanje.

- Ja sve što sam uradio, bilo je iz najbolje namere. Ako radim nešto što ne valja, meni je žao. To treba da kaže ona, ali ja ne smatram da sam bilo šta loše uradio. U mojoj glavi mi smo u vezi, ja sa njom radim ono što muškarac i žena rade kad su u vezi. Mi to samo nismo ozvaničinili - rekao je Vladimir.

Ona je ustala i pred svima priznala da je sa Vladimirom sve bila igra, što je Edisa Fetića nasmejalo i usrećilo, jer je na ovaj način ostvario svoj cilj.

- Ja sad moram da kažem da sam ovo radila iz inata, Vladimire, sve je ovo bila moja igra. Radila sam sve u inat Edi, imali smo neke neraščišćene račune. Sad smo kvit, tako da jedini čovek koga ja volim je čovek iz Novog Pazara - rekla je Dragana.

- Bila je iskrena, šta da kažem. Radila je meni iz inata, imali smo neke stvari napolju za koje je u pravu. Ona tako vraća, ja nju znam - rekao je Edis.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edis i Dragana

Iako mu nije bilo svejedno, Vladimir je odlučio da postupi kao pravi muškarac, pa je odbio da o njoj kaže bilo šta loše.

- Ja neću da je napadam, ja sam živ čovek, ni meni nije svejedno. Ali, neću da padam u trans i da govorim da igra igru. Ja joj želim sve najbolje - rekao je Vladimir.

- Ja ne mislim da je bila iskrena, ona je i te kako zaljubljena u njega, čim je plakala zbog njega! Ovo je izgovor za Eda i za narod koji je osuđuje. Što se tiče Vladimira, on mi je prijatelj, ali me on nervira u celoj priči. Ovo što radi je samo njegov ego - rekla je Jelena.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ponizila Vladimira pred milionima

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading