Stefan Karić se bori sa ozbiljnom bolešću: Može da postane invalid, ukoliko pod hitno ne uvede drastične mere!

Autor: kurir.rs

Zadruga

20.11.2019

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić već nekoliko meseci se navodno bori sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, a jedan od najpopularnijih učesnika treće sezone "Zadruge“, ukoliko ne bude vodio računa o svom zdravlju, mogao bi da ostane invalid!

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen
Stefan Karić

Naime, Stefanu je dijagnostikovana degenerativna bolest diska, koja je nastala usled mehaničkih povreda i ukoliko se ne bude strogo pridržavao saveta lekara, mogao bi da završi u invalidskim kolicima.

- Stefan je krajem prošle godine počeo da se žali na bolove u kičmi, ali pošto nisu bili konstantni, jednostavno ih je zanemario. Međutim, kada je počeo da se budi svakog jutra s bolovima, shvatio je da mora nešto da promeni - počinje priču izvor.

- Stefan je početkom maja otišao kod ortopeda jer je želeo da sazna zbog čega ga stalo boli kičma, ali nije dobio odgovore kojim se nadao. Naime, posle detaljnih ispitivanja i pažljivog kliničkog pregleda, ustanovljena mu je degenerativna bolest diska, koja je nastala usled mehaničkih povreda i zbog koje je trpeo velike bolove. Dešavalo mu se i da danima bolovi ne prolaze, zbog čega je morao da pije jake lekove. Međutim, budući da lekovi u takvim slučajevima nisu trajno rešenje, Stefanu su preporučene masaže - priča izvor i dodaje da su bolovi nekada bili toliko jaki da Stefan nije mogao da ustane iz kreveta.

RepublikaFoto: RTV Pink, S. Kojić
Stefan Karić

- Najgori period u životu je doživeo kada, zbog jakih bolova u leđima, dva dana nije mogao da ustane iz kreveta. Tada je shvatio da mora da uvede drastične promene i zdrave navike, ali i da smanji kilažu. Počeo je da se zdravije hrani, a odlučio je i da jednom nedeljno ide na plivanje jer i to pomaže protiv bolova. Ta terapija je vrlo brzo dala rezultate, bolovi su ubrzo popustili, ali doktor je Stefanu objasnio da je poboljšanje privremeno i da će morati da preuzme ozbiljnije mere kako bi svoje zdravstveno stanje držao pod kontrolom - priča naš izvor i objašnjava da je Stefan pokušao masažama da olakša svoje zdravstvene probleme.

- Doktor mu je preporučio terapeuta koji isključivo masira ljude koji imaju probleme s kičmom, kao i Stefan - otkrio je izvor i dodao da je terapeut odlazio nekada i kući kod Karića kući jer on nije mogao da odlazi na masaže zbog bolova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading