Janjuš posećuje gej-klubove: Dvadeset muškaraca je htelo da mi popuši!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš je odlučio da otvori dušu i podeli sa zadrugarima kakvo je iskustvo imao u gej-klubu. On je prepričavao svoje dogodovštine sa putovanja u Pragu sa zadrugarima Filipom Đukićem, Milanom Petkovićem i Radetom Lazićem, koji su ga pomno sušali jer su naslutili da je u pitanju urnebesna priča.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjušević Janjuš...

Crnogorac je ispričao kako su ga prijatelji naterali da u Pragu posete gej-klub jer nikada nisu bili na takvom mestu.

- U Pragu ima najviše gej-klubova, ma jedan do drugog, samo šljašte. Tamo ih ima koliko hoćeš, oko 300. Bio sam na putovanju, ono, sa prijateljima. I oni navalili da vidimo šta je to, šta se dešava unutra. I ja kažem, ajde. Ulazimo mi u jedan. Brate, ulazimo kao gromade, po dva metra momci i, kad smo ušli, svi su stali. Napalili se - pričao je teatralno Janjuš i time već nasmejao zadrugare, a onda je usledio šok.

Marko: Jedva sam živu glavu izvukao, pobegao sam kao oparen

- Ma odmah je 20 njih prišlo u WC, hoće da mi popuše ku*ac. Jedva sam živu glavu izvukao, pobegao sam kao oparen. Penjemo se mi gore, na sprat. Ne možeš da vidiš kakve su to ribe, one dođu sa takvim drugarima, onda čekaju gore. Najbolje ribe koje sam ikada sreo sam tamo video - pričao je Marko dok su se zadrugari držali za stomak ne verujući šta im priča.

Foto: printscreen/TVPink

Miljana: Samo se kurve je*u sa kondomom!

Mirko Gavrić i Marija Kulić su pokušali da nagovore Miljanu da abortira Zolino dete, pa su je posavetovali da se u toku odnosa čuva. Miljani se to nimalo nije dopalo, pa im je odbrusila:

-Nisam ja kurva, pa da muškarci stavljaju kondom dok imamo odnose. Protivnik sam toga. Samo se kurve je*u sa kondomom - rekla je Kulićka, što je njenu mamu izbacilo iz takta.

- Glupačo! Tim sprečavaš infekciju tvog polnog organa. Ko zna gde je Zola bio, sa kim je sve spavao - vikala je Marija.

Foto: instagram.com/natasa.rr

Nataša: Pokušala sam da se ubijem!

Nataša Radan je u razgovoru sa Mlađanom Jovanovićem otkrila da je prolazila kroz težak period u prošlosti, a posle raskida sa dečkom je pokušala sebi i da oduzme život.

- Nagutala sam se lekova, bila sam četiri dana u komi - otkrila je Nataša, pa je brzo skrenula sa teme.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića pljunuo Taru!

Lepi Mića i Tara Simov imali su žestoku raspravu, koja se posle pretvorila u pravi haos. Njih dvoje se nimalo nisu štedeli i pred ostalim zadrugarima razmenili su teške reči, da bi je Mića na kraju i pljunuo.

- Bolesniku bolesni. Leči se - rekla je Tara Mići.

- Je*o te tata - odbrusio joj je Mića.

Milan Milošević pokušao je spreči raspravu, ali mu to nije uspelo. Na kraju je Lepi Mićša pukao, pljunuo je Taru Simov, a potom krenuo na nju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zmaj

05.10.2019 10:22

Janjuš je samo jednom ušao u gej klub. Ne verujem da će ikada još da mu to padne na pamet.