Dalila progovorila o Tomovićevim planovima: Vladimir čeka Staniju da je opet smuva!

Autor:

Zadruga

16.09.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica treće sezone rijalitija "Zadruga" Dalila Dragojević razgovarala je prekjuče sa voditeljem Ognjenom Amidžićem, kom je u dvorištu otkrila razlog zbog kog Vladimir Tomović još nije uplovio u vezu sa nekom cimerkom.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić/RTV Pink/S. Kojić
Dalila i Vladimir

Naime, Dragojevićka smatra da se Crnogorac potajno nada da će njegova bivša devojka Stanija Dobrojević da se useli u Imaginarijum, pa ne želi da ima ništa s devojkama koje u rijalitiju sada borave.

- Primetila sam da Vladimir neće ni sa jednom devojkom da se spaja jer očekuje da se Stanija vrati. On hoće da bude slobodan muškarac da bi dokazao da može sve sam. Ne sviđa mu se nijedna devojka da bi bio u vezi, ali da bi oformio priču, to može. Same mu se nude, ali biće zanimljivo ako se Stanija vrati. Mislim da je on potajno očekuje. S njom je brzo ušao u vezu kad su zajedno bili ovde, što ne bi i sad sa nekom drugom, ali očigledno tu nečega ima - rekla je takmičarka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija Dobrojević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Beli

16.09.2019 06:59

Posle svih onih uvreda ne verujem da će imati šansi.

Odgovori 10 0