ŠOKANTNO! Lunini fanovi pretili OVOM zadrugaru smrću: Gnjido jedna, skupljaćeš zube po putu!

Autor: Kurir

Zadruga

08.09.2019

20:47

Novopečena pevačica s majkom Anabelom Atijas došla je da podrži svog oca Gagija Đoganija pred ulazak u rijaliti. Tek što je ugradila silikone, Luna se prvi put pojavila sa novim grudima u javnosti, pa je kasnije i plakala.

e-stock/ Časlav Vukojičić
Luna Đogani...

Ona je jedva uspela da se održi na nogama, a kako je vreme odmicalo, počela je da se preznojava od bolova i kuka na sav glas.

- Ne mogu više. Mama, ajmo kući - požalila se Đoganijeva majci, da bi zatim otkrila šta je muči.

- Ovo je perika, htela sam da izgledam posebno, kao što je i ovo veče posebno. Ovo je izdanje samo za večeras, ja volim dugu kosu, ona je deo mene. Jao, upravo mi je jako teško. Iskreno, baš me bole grudi, celo veče se trudim da se to ne vidi. Sada već pred kraj, kada sam završila svoju ulogu, mogu da idem kući, spopadaju me sa svih strana i ne mogu da odem, a imam ogromne bolove. Srećna sam što sam ovo odradila, to sam jako želela i napokon sam sigurna u sebe i nadoknadila sam taj neki mali deo koji mi je falio. Što se tiče negativnih komentara u vezi sa javnim eksponiranjem ove hirurške intervencije, samo imam da dodam da ja već dve godine sve iznosim iz svog života, pa zašto bih ovo krila? - rekla je Đoganijeva, koja na kraju ipak nije otišla kući nego na rođendan kod Davida Dragojevića.

youtube.com/Zadruga Official
Đoganijeva...

S druge strane, Milan Milošević, koji je bio zadužen za voditeljski deo s Tamarom Đurić, pre nego što je ušao u „Zadrugu“, kao poslednji takmičar iznenađenja, dobio je ozbiljne pretnje smrću. Naime, njemu je na Instagram stigla poruka od izvesnih fanova Lune Đogani, koji su mu napisali da će skupljati zube po drumu!

youtube.com/Zadruga Official
Milan Milošević...

- Gnjido jedna srpska, da li može da prođe noć da ne pominješ našu Lunči? Koliko si ljubomoran na našu lepoticu, sigurno si zaljubljen u Marka. Ljubićeš noćas prvi kanal i skupljaćeš zube po auto-putu. Tvoja smrt - piše u poruci koju je Milošević primio oko dva sata posle ponoći.

Voditelju očigledno nije bilo svejedno jer se po njegovom izrazu lica moglo primetiti da je zabrinut. Međutim, odmah se, kao pravi profesionalac, vratio na binu i nastavio sa vođenjem programa.

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Živo

08.09.2019 21:11

Ja navijam za moj grad, ali i druge gradove poštujem. Ja navijam za moju reku, ali i druge reke poštujem. Ja navijam za moju kuću, ali i druge kuće poštujem. Ja navijam za moju mačku, ali i druge mačke poštujem. Ja navijam za moju ćerku, ali i tudje ćerke poštujem. Ja navijam za mog sina, ali i tudje sinove poštujem. Ja navijam za moj auto, ali i tudje automobile poštujem. NE TREBA MRZETI PROTIVNIKA.

Slavko

09.09.2019 10:15

Navijači treba da se odluče da li su navijači ili pljuvači.