Gavrilović spreman za rijaliti kao zapeta puška: Muvaću sve ribe u "Zadruzi"

Autor:

Zadruga

06.09.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veći deo takmičara koji će se večeras useliti na imanje u Šimanovcima, kada "Zadruga 3" zvanično kreće sa emitovanjem, do ulaska boravi u karantinu, a budući takmičari Jelena Krunić i Ivan Gavrilović su za Srpski telegraf otkrili šta publika od njih može da očekuje.

Foto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Ivan Gavrilović

Naime, starleta i zvezda devedesetih privukli su najveću pažnju medija po dolasku u hotel, u kom su smešteni do početka šou-programa, a dok je Jelena govorila o tome kako sa njene strane pred kamerama nasilja više neće biti, Ivan nam je ispričao da je već bacio oko na nekoliko takmičarki.

- Dok smo bili napolju, primetio sam da Gagi Đogani ima tremu zbog toga kako će publika da reaguje na njega jer je njegova ćerka Luna već bila unutra. Valjda neće i moja veza sa Marinom da se rasturi u "Zadruzi", ako i bude išlo ka tome, onda odmah treba da uđe. Ne želim da je prevarim, a moram da priznam da sam već primetio nekoliko zgodnih cica koje će isto da uđu. Devojke se meni uvek dopadaju zato što Srbija ima najlepše devojke na svetu! - rekao je Ivan kroz osmeh.

Foto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Jelena Krunić

Krunićka je, sa druge strane, otkrila da će u "Zadruzi 3" da pokaže svoje pravo lice, te i da nasilja više neće biti pred kamerama. Ona je objasnila da je agresivnost u prethodnoj sezoni pokazala jer je bila pod jakim emocijama zbog iznenadne smrti oca, za kog je bila i te kako vezana.

- Niko neće dobiti pesnicu ovoga puta. Sve ću da okrenem na šalu, igru i zabavu ovoga puta i ne želim nikakve probleme. Mada sam obećala mami da neće biti nikakvih eksplicitnih scena, ali znate da kod mene vlada ono "nikad ne reci nikad" - rekla je Krunićka, a potom se osvrnula na incident sa Nadeždom Biljić iz prethodne sezone, kada je na nju fizički nasrnula iz čista mira.

- Prošle godine sam u rijaliti ušla dva meseca nakon smrti svog oca, pa sam na to gledala kao na beg od stvarnosti. Bila sam jako loše, plakala sam, histerisala, tukla se. Ne znam da li ja sad izgledam kao neko ko je psihički nestabilan kao prošle godine, pa se plašite da ću opet isto da uradim - rekla je Jelena, šaleći se na svoj račun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

06.09.2019 13:51

Da li je ovaj normalan? Deda bez para muvaće sve ribe? Ahahahahaha!!!!!.

Odgovori 10 0