Platio misici račun: Stefan Karić pomogao trudnoj Sandri Obradović!

Autor: Blic.rs

Zadruga

04.09.2019

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić pominje se kao budući učesnik "Zadruge 3", a on vreme pre ulaska u Imaginarijum druži za opuštanje sa prijateljima.

RepublikaFoto: Prntscrin
Niko nije znao ni da se poznaju...

Upravo u jedom takvom trenutku, ušetala je trudna Sandra Obradović, a on joj se toliko obradovao da je umesto nje platio sve njene račune za ono što je naručila.

RepublikaFoto: instagram.com/karic_stefan
Džentlmen...

- Stefan je sedeo u muškom društvu u restoranu, kada je ušetala Sandra sa izvesnim mušarcem. On se obradovao što ju je video i odmah joj je prišao da se pozdravi. Stajali su par minuta i nešto razgovarali tiho, kako ih prisutni ne bi čuli - preneo je izvor.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Sandra Obradović

- Stefan je šepao, a kada je seo za svoj sto i kada je konobar prišao, diskretno je rekao konobaru, da Sandrin račun prebace na njegov i time ispao veliki džentlmen. Naručio je čorbu i pljeskavicu i ćaskao sa prijateljima - završio je izvor koji je pokazao koliko je Karić ustvari velikodušan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading