(FOTO) Šokantan susret Anine i Davidove majke: Nećete verovati šta se desilo!

Autor: Blic

Zadruga

04.06.2019

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać danas proslavlja rođendan u "Zadruzi", i to je upravo razlog zbog kojeg se njena majka Ljiljana u Šimanovcima srela sa majkom Davida Dragojevića, Biljanom.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Biljana Dragojević...

Susret koji je mogao da bude nabijen negativnom energijom, uvredama i teškim rečima, kako bi se i očekivalo imajući u vidu da je Biljana Dragojević negativno govorila o Ani Korać, upravo se dogodio na rampi Pinkovog kompleksa u Šimanovcima.

Biljana Dragojević kaže da se izvinila majci Ane Korać zbog ružnih reči koje je uglavnom izrekla dok je verovala da je Davidova bivša devojka Aleksandra Subotić jedina ispravna u tom odnosu. U međuvremenu je shvatila da je Aleksandra manipulator i da ne bira sredstva u borbi za što boljim plasmanom u rijalitiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Malo smo komentarisale trenutnu situaciju. BILJANA DRAGOJEVIC I LJILJANA KORAC

A post shared by BILJANA DRAGOJEVIC (@biljanadragojevic1967) on Jun 4, 2019 at 5:52am PDT

- Jako je fina žena Anina mama. Nebo i zemlja su ona i Ljuba Subotić. Izvinila sam joj se zbog ružnih reči na Anina račun. Popile smo i kafu u obližnjem kafiću - objasnila je BIljana. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Đeka

04.06.2019 14:38

Susrele se dve prije. Prvi susret je izgleda odlično prošao.

Odgovori 19 1
Koki

04.06.2019 16:03

Da li Biljana tako lako može da poliže sva go..a što je rekla ptotiv Ane?Zar to Anina majka tako lako oprasta?To je zato da bi se sleglo stanje i glasine oko njene ćerke.ha ha ha

Odgovori 3 13