Ima dvoje dece i stariji je od njenog oca: Aleksandra ponovo sa oženjenim čovekom!

Autor:

Zadruga

10.05.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzna učesnica druge sezone rijalitija "Zadruga" Aleksandra Subotić pomrsila je konce dečku Davidu Dragojeviću, koji ju je prevario sa cimerkom Anom Korać čim je drugi put kročila u Imaginarijum. Kako Srpski telegraf saznaje, crnka već nekoliko meseci krije vezu sa oženjenim Petrom Raspopovićem Vijagrom, koji ima dvoje dece.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Aleksandra Subotić...

Naime, Subotićka je aferu sa čovekom koji je nekoliko godina stariji od njenog oca Karađorđa Subotića započela kada je diskvalifikovana iz rijalitija zbog toga što je fizički nasrnula na cimerku Minu Vrbaški, a Davidova majka Biljana Dragojević potvrdila je za Srpski telegraf informaciju do koje smo došli. Biljana tvrdi da je Aleksandra aferu sa oženjenim Raspopovićem započela dok je živela u njenoj kući.

Biljana: Aleksandra mi je govorila da izlazi na piće, ali mi nikad nije rekla s kim se sastaje

RepublikaFoto: facebook.com/dejanboljević
Petar Raspopović Vijagra (u sredini) je Subotićkin dečko...

- Nisam bila upoznata sa ovom situacijom, ali sam u međuvremenu od nekih ljudi saznala da se Aleksandra viđala sa Petrom dok je još živela kod mene. Ona ga je pre neki dan i pomenula u rijalitiju, pa mi je bilo jasno o čemu se tu radi. Teško joj je palo što su je diskvalifikovali onaj put, a sve ono što se dalje dešavalo sa Anom i Davidom je dodatno uticalo na njeno psihičko stanje. Bila sam tu za nju u svakom trenutku, bukvalno se nismo odvajale.

Rijaliti-učesnica se sa izvesnim Petrom Raspopovićem Vijagrom tajno sastajala nakon diskvalifikacije iz "Zadruge", pa su zajedno išli na putovanja

Naravno, svi znamo da ona nije bila dostupna za medije, ali nije sedela sve vreme u kući u četiri zida. Znala sam svaki put kada bi izašla da napolje da prošeta ili kada bi otišla da popije piće, ali sam pretpostavljala da je sa nekim drugaricama. Fanovi mi često pišu na Instagramu šta se priča u rijalitiju, pa su pomenuli Petra Raspopovića. Obavestili su me da je čovek uveliko u braku, a da ga ona huška da ostavi ženu bez obzira na to što ima i decu. Ona to radi očigledno bez trunke savesti. Tada sam shvatila da se ona zapravo viđala tajno s njim, da su pili piće, išli na sladoled i šta sve ne. Zato sam kasnije objavila sliku, neka sve stoji crno na belo - rekla nam je Biljana.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink/Instagram
Opasno se namerčila na bivšu snajku... Biljana Dragojević...

Raspopović je u braku već nekoliko godina, a Subotićka ga je terala da se što pre razvede

Ona se osvrnula i na pisanja da je Petar muškarac kod kog je Subotićka išla u Hrvatsku, te i da joj je on poklonio telefon od 1.100 evra pre ponovnog ulaska u "Zadrugu".

- Aleksandra je ušla u vezu sa Petrom i oboje su putovali u Hrvatsku. Onaj čuveni mobilni koji je dobila navodno od fanova i koji košta 1.100 evra je verovatno od njega. Mislim da su išli tamo kad se ona iz naše kuće preselila u stan u Novom Sadu. Ona je prestala da krije vezu sa Raspopovićem kad se udaljila od mene. Ne znam koliko je tačno da su joj fanovi kupili taj telefon, verujem da je on u pitanju. Sve se vrti oko njega. Jasnije mi je bilo kad sam svojim ušima čula da ona u rijalitiju pozdravlja nekog čoveka na slovo P. Tad sam u svojoj glavi sve povezala - rekla je Dragojevićka za naš list.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mišo

10.05.2019 10:05

Oženjeni imaju više para od neoženjenih.

Odgovori 16 0
Smokva

10.05.2019 15:50

STOP PEDOFILIJI !!! Nema on zenu koja ce njega trpeti ima kurve samo...ova je jedna u nizu samo sto ce mu za to morati sisati nozni palac i lizati d.... i redndaljke praviti.. Jadna ona glupa cura para busi gde burdija nece

Odgovori 12 0
Kimi

10.05.2019 17:58

Ona je sponzoruša. Traži one koji imaju pare. Oženjeni imaju više para od neoženjenih.

Odgovori 13 0