(VIDEO) Đoganijeva se raspala od bola kada je čula ove Markove reči!

Autor:

Zadruga

29.04.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani razgovarala je sa bivšim dečkom Markom Miljkovićem, koji joj je priznao da je ne voli kao nekada.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna...

Ona je sve vreme bila tužna i govorila Marku koliko ju je povredio i ogrešio se o nju.

- Luna, ja ne mogu, ne treba da vodimo ovaj razgovor, još je rano. Bukvalno se borim sa glavom i sa srcem. Ovaj razgovor pogoršava situaciju i kod tebe i kod mene. Vidim da ni ti, nisam se ni ja pomirio sa činjenicom da ne treba da budemo zajedno. Pa ja znam da ti nisi sponzoruša. Ne volim te više punim srcem... Brendon me je ispoštovao, ti me nisi ispoštovala -  rekao je Miljković.

Luna je kasnije kroz suze razgovarala sa Drvetom u Rajskom vrtu i opisala šta se desilo.

- Mesecima unazad bila sam srećna i ispunjena i mislila da sam našla osobu za sebe. Mislila sam da će da proba da zataška moje rane, a ustvari ih je više produbio. Teško mi je, ne mogu više. Još jedan neuspeh u nizu. Marko i ja ne gledamo u istom pravcu, samo želim da me prođe i da se završi. Boli me kad ga vidim, nervira me kad se smeje, što je srećan kad nije sa mnom. Lepo sam mu rekla još na početku veze samo da me ne povredi - govorila je Đoganijeva.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Olga

29.04.2019 10:33

Luna smatra da su svi drugi krivi, a samo ona nije kriva za ništa. Zato nema nigde prijatelja ni prijateljicu.

Ivana

29.04.2019 14:26

Ти си, Луна, стварно претерала! Више си ми смешна и глупа! Па ако те не воли окрени се и не пизди по цео дан! На шта ти то личи? Хоћеш неког да натераш да те воли на силу!Баш си ми више без везе! Понашаш се као дебил са тим сузама!Има других који би те волели! Шта више лудујеш и правиш мајмуницу од себе!