Luna brutalno izvređala Snežanu:Ti si klempava, isfrustrirana babuskera!

Autor: Republika

Zadruga

24.04.2019

19:25

Luna Đogani brutalno je izvređala Snežanu, nazivajući je raznim strašnim nazivima. Đoganijeva je Ilićku nazivala klemavom iskompleksiranom babuskerom i rekla da ne zalužuje njeno poštovanje i da neće da joj persira jer je zla!

youtube.com/printscreen
Ilićka šokirana Luninim ponašanjem..

Naime, do svađe između zadrugarki je došlo kada je Ilićka navodno komentarisala Lunine roditelje.

youtube.com/Zadruga Official
Elementarno nevaspitanje... Luna izvređala Snežanu

Snežana je šokirana onim što je Luna rekla za nju pa joj odgovorila:

- Ponosna sam na svoje godine, nemam gradnju i nadogradnju i bubuljice kao ti Luna! Ti si istripovala da si zvezda, možda si zvezda u rijalitiju, ali ne i u životu! Nemaš zanimanje! Žao mi je što nisi dobila ni obrazovanje ni vaspitanje od tvoje porodice! Ne želim sa tobom više nikakvu komunikaciju, kada budeš imala zanimanje možemo da razgovaramo! Gleda me sa visine, Luna misli da je bolja od mene! Ja sam ostvarena, dušo moja! Ne možeš ti tako da mi se obraćaš! 

printscreen/TVPink
Luna izvređala Snežanu, ne mari za njene godine...

Luna je ponovo napala Ilićku i rekla da će joj tek zavideti:

- Gledaćeš me i dolazićeš na moje nastupe! Jesi babuskera! Ti si zla i isfrustrirana! Moji roditelji su za tebe institucija, oni su ljudi!

nkk

Komentari (4)

Loading
CTOJKO

24.04.2019 20:47

Neobrazovana Lunjara ne poštuje a vredja fakultetski obrazovanu ženu, sudiju u penziji. Treba da je poštuje kao stariju osobu. Treba da je poštuje kao obrazovanu osobu. Lunjara nema osnovno kućno vaspitanje. Nema ni obrazovanje. Nije pročitala ni jednu knjigu. Čak ni školske knjige nije pročitala. Išla u privatnu plaćenu školu gde su samo gledali filmove i išli na ekskurzije. Učili su ih da su rodjeni kao zvezde.

Mirjana

24.04.2019 23:37

Vrlo ruzno i nevaspitano se ponela Luna prema gospodji sudiji,jednoj finoj ,obrazovanoj zeni-nazvala je pogrdnim imenima-sramota !!!!!! Nemam reci-velika sramota,a zeli se baviti pevanjem i estradom.....

Kimi

25.04.2019 10:42

I Luna je klempava. Operisala je uši ali je i dalje klempava.