Bolje da me je*ao Marko DNK: Nadežda zažalila što je imala se*s sa Mikijem!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon preksinoćne žurke došlo je do velike svađe između Suzane Perović, Nadežde Biljić i Mikija Đuričića, a pala su i šokantna priznanja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Seksala se sa Mikijem u rijalitiju...

Pčelar i njegova devojka su se svađali cele noći, ali su se na kraju večeri ipak izljubili u kupatilu, a tom prilikom su rekli jedno drugome kako to ne znači da su se pomirili. Kada su otišli u Belu kuću, tamo je bila Mikijeva bivša devojka Nadežda Biljić. Njih dvoje su sa Biljićevom ušli u raspravu, a zatim su počeli da iznose nove detalje.

Biljićka: Jedino ti ja budala dala! Je*ao me dan kada sam ti pi*ke dala

Miki: Ne ide! Džaba ljubav kada nema poštovanja! Maja, moja bivša devojka, bila je dobar čovek! I Suzana je dobra... Dobar je i konj, ali ljudi kupe traktor. Ti si, Nadežda, Suzanu nazivala kako si je nazivala i onda vas dve sedite i pričate. Malo je debilno! Nadežda, ti i ja dok smo bili ovde u vezi, tebi nije falila dlaka sa glave! Šta se desilo posle, desilo se... Suzana, koliko ste se puta videle Nadežda i ti u životu?

Suzana: Mislim dva!

Nadežda: Znam je duže, Miki, nego tebe! Suzana je pričala sa mojom majkom! Znači, ti si sa mnom bio zbog rijalitija? Ja sam te napravila šmekerom i digla ti cenu! Jedino ti je budala dala! Je*ao me dan kada sam ti pi*ke dala, bolje da me je je*ao Marko DNK!

Miki: Tebe, Suzana, volim, a Nadeždu nisam voleo! Družite se! Bolje da sam ga odsekao!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading