OMILJENI ZAVODNICI IZ POPULARNE SERIJE OPET NE OKUPU: Za njima su ludele devojke, ovako izgledaju nakon 14 godina!

Autor:

Zabava

11.04.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni glumci iz serije "Tračara" ponovo na okupu!

OMILJENI ZAVODNICI IZ POPULARNE SERIJE OPET NE OKUPU: Za njima su ludele devojke, ovako izgledaju nakon 14 godina!

Foto: Credit: Backgrid UK / Profimedia

Serija "Tračara" (Gossip girl) je završena pre 14 godina, ali i danas je tema o kojoj se raspravlja. Nedavno je Ed Vestvik, poznat po ulozi Čaka Basa, i Čejs Kroford, koji je tumačio lik Nejta Arčibalda, izazvali veliku pažnju svojom zajedničkom fotografijom. Na slici su se nasmejani pozirali, uz komentar Čejsa: "Naleteo sam na starog prijatelja". Fotografija je za kratko vreme sakupila skoro 630.000 lajkova, dok su ispod nje pristizali brojni komentari, što govori koliko su ovi likovi ostavili traga kod publike.

 

 

U seriji su likovi Čaka i Nejta bili veoma bliski prijatelji, uprkos tome što su delili istu devojku. Ova zajednička fotografija ih je ponovo spojila u javnosti, a komentari poput "Srušićete internet" i "Izgleda da su Čak i Nejt i dalje dobri prijatelji" jasno pokazuju koliko su njihovi likovi ostali omiljeni među fanovima serije.

Ed Vestvik je nedavno bio u centru pažnje kada je zaprosio svoju devojku Ejmi, a mnogi fanovi su primetili paralelu između njegovog stvarnog života i lika Čaka u seriji. Mnogi su komentarisali da je Čak pronašao svoju Bler i van malih ekrana, što je izazvalo dodatnu pažnju medija i javnosti.

Serija "Tračara" i dalje živi kroz svoje glumačke postave, a ovaj neočekivani susret Čaka i Nejta je još jednom potvrdio koliko su ovi likovi ostali dragi publici širom sveta.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading