ŽAN KLOD VAN DAM SE JAVNO UDVARAO DRAGANI MIRKOVIĆ: Pevačica njega ugleda kad god otključa telefon!

Autor:

Zabava

11.04.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković progovorila o poznanstvu sa popularnim glumcem.

ŽAN KLOD VAN DAM SE JAVNO UDVARAO DRAGANI MIRKOVIĆ: Pevačica njega ugleda kad god otključa telefon!

Foto: instagram.com/printscreen

Poznata srpska pevačica Dragana Mirković nedavno je šokirala javnost objavom vesti o razvodu od svog supruga Tonija Bijelića, sa kojim je bila u braku više od dve decenije. Ova vest je izazvala veliko interesovanje medija i publike, ali i podsetila na neobično prijateljstvo koje je Dragana godinama negovala sa svetski poznatim glumcem Žan Klod Van Damom.

Poznato je da je Dragana Mirković bliska sa glumcem Žan Klod Van Damom, što je iznenadilo mnoge. Njihovo prijateljstvo datira još iz prošlih decenija, a javnost je bila fascinirana njihovim bliskim odnosom. Na društvenim mrežama, Dragana je često delila fotografije sa Van Damom, što je izazivalo pažnju javnosti.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić

Dragana Mirković i Toni Bijelić

 


Jedna od zanimljivih anegdota koja je privukla pažnju jeste komentar koji je Van Dam uputio Dragani na jednoj od njenih fotografija. Njegovi reči su izazvali oduševljenje među njenim pratiocima, dok je sama pevačica uživala u prirodi i sunčanom danu.

- Izgledaš prelepo, kao i uvek - napisao je poznati glumac Dragani i ostavio nekoliko emotikona srca, a komplimenti pevačicinih fanova samo su se nizali.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Dragana Mirković

Interesantno je saznati da je Žan Klod Van Dam saznao za popularnost Dragane Mirković na neobičan način. Pevačica je jednom prilikom otkrila kako je glumac saznao da je ona jedna od najvećih zvezda u Srbiji. Ova zanimljiva priča dodatno je začinila njihovo prijateljstvo i izazvala simpatije javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading