TONIJU JE DOSTA BILO ĆUTANJA, NAPOKON REŠIO DA PREKINE TIŠINU: Šok-bomba u jeku razvoda od Dragane Mirković!

Autor:

Zabava

10.04.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obraćanje Tonija Bijelića izazvalo totalnu pometnju u javnosti.

TONIJU JE DOSTA BILO ĆUTANJA, NAPOKON REŠIO DA PREKINE TIŠINU: Šok-bomba u jeku razvoda od Dragane Mirković!

Foto: Dragan Kadic

Posle 24 godine braka, vest o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića uzburkala je javnost. Biznismen, koji se do sada nije oglašavao povodom ove teme, nedavno je postao predmet medijske pažnje. Nedavno je objavio snimak iz njihovog zajedničkog dvorca, što je dodatno pojačalo interesovanje javnosti.

Sada se Toni ponovo oglasio putem svog Instagram naloga, čestitajući muslimanima Ramazanski Bajram. Njegova objava "Bajram šerif mubarek olsun" privukla je pažnju, a ovaj gest je naišao na različite reakcije javnosti.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Toni Bijelić

 

Nakon objave o razvodu i Tonijeve aktivnosti na društvenim mrežama, njegovi koraci pažljivo se prate. Ova situacija je dovela do povećane medijske pažnje oko Tonija Bijelića, a javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj događaja.

Iznenađujuća informacija koja je izašla na videlo jeste da Toni Bijelić ima veliku podršku svog rođaka, Roberta Bijelića, koji je takođe uspešan pevač. Iako nije toliko poznat u Srbiji, Robert ima veliki broj fanova u regionu, posebno među pripadnicama lepšeg pola. On živi na relaciji Ljubljana–Beč i više puta je nastupao zajedno sa Draganom Mirković.

Prema navodima iz izvora "Hello" magazina, Toni Bijelić je svoju novu partnerku upoznao sa Robertom, svojim rođakom. Njih dvoje su zajedno prisustvovali Robertovom nastupu u Sloveniji, što dodatno ukazuje na bliskost i podršku koju Robert pruža Toniju u ovim teškim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Toni

11.04.2024 03:57

Dosta vise o njemu. Toni ima bogatstvo od oca i Dragane. On je smrdububa, tj. smrdideda. Punoglavacbivsi, bez uvrede. Dosta vise, i o Haris i Dragan. Pustite ljude.

Odgovori 16 3
crni

11.04.2024 12:27

E bas mi ga nesto zao sto mu je tesko. Ko je ispravan pokayuju deca tj uz koga su ostala... On da zna da voli voleo bi i decu...

Odgovori 10 2