OVAJ MUŠKARAC JE DRAGANI MIRKOVIĆ PROMENIO ŽIVOT: Zbog njega donela KLJUČNU odluku, nije ni slutila šta će se posle dogoditi!

Autor:

Zabava

09.04.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković je progovorila o muškarcu koji joj je totalno promenio život.

OVAJ MUŠKARAC JE DRAGANI MIRKOVIĆ PROMENIO ŽIVOT: Zbog njega donela KLJUČNU odluku, nije ni slutila šta će se posle dogoditi!

Foto: printscreen/TV Happy

Pevačica Dragana Mirković, koja je tokom 40 godina svoje karijere osvojila srca publike širom regiona, nije samo ostavila dubok trag u muzici, već je i pokazala svoj talenat kao glumica. Jedno od njenih zapaženih glumačkih ostvarenja bilo je u filmu "Slatko od snova“, gde je tumačila ulogu koju je prvobitno odbijala.

Naime, ona je svojevremeno glumila u filmu "Slatko od snova“, a kasnije je priznala da je prvobitno odbijala da se pojavi u ovom ostvarenju.

Dragana je poziv za ovu ulogu dobila od svog tadašnjeg menadžera Rake Đokića, ali je smatrala da to nije za nju. Međutim, nakon što je Raka preminuo, ona je odlučila da angažman prihvati, smatrajući da joj je on to ostavio u amanet.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dragana Mirković

 

- Najteži momenat u mojoj karijeri bio je onaj kada sam izgubila čoveka koji je bio moj menadžer, mentor, prijatelj, sve. Volela sam ga kao oca, on se prema meni ponašao kao prema svom detetu. Kada je Raka Đokić umro, ja sam bila potpuno izgubljena, mislila sam da je to kraj za mene - rekla je ona u emisiji "AmiG Show“ i dodala:

- Tada sam bila mlada i još osetljivija nego sada. Mislila sam da ne mogu sama i da više neću moći time da se bavim. Ne mogu da verujem da sam nastavila, ali njegov brat mi je rekao da moramo da završimo film, jer nam je to ostavio u amanet.

Dragana Mirković je svojim radom i životnom pričom inspiracija mnogima, pokazujući snagu da se izbori sa teškoćama i da pronađe svoj put ka uspehu. Njena emotivna svedočenja o gubitku i odlučnosti da nastavi sa svojim umetničkim radom, ostaju duboko urezana u sećanjima njenih fanova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading