DRAGANA MIRKOVIĆ UMALO PALA U NESVEST ZBOG TONIJEVOG POTEZA: Bijelić izvukao keca iz rukava, pevačica zanemela od šoka!

Autor:

Zabava

08.04.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toni Bijelić je osvajao Draganu Mirković skupocenim poklonima, a ovome se ni ona nije nadala.

DRAGANA MIRKOVIĆ UMALO PALA U NESVEST ZBOG TONIJEVOG POTEZA: Bijelić izvukao keca iz rukava, pevačica zanemela od šoka!

Foto: ATA Images, ST/Dragan Kadić

Poznata pevačica Dragana Mirković i njen suprug, biznismen Toni Bijelić, razvode se nakon dugih 24 godina braka. Njihovi naslednici, sin Marko i ćerka Manuela, ostali su sa pevačicom u Austriji, dok se Markov potez da otprati oca sa društvenih mreža naširoko komentariše.

Dragana je ranije često opisivala svoju ljubav sa Tonijem kao bajkovitu. Pričala je o tome kako ga je upoznala na jednom nastupu i o tome kako ju je osvajao.

Dragana je ispričala kako ju je Toni iznenadio dijamantskom narukvicom i prstenom, a ona je umalo pala u nesvest kada je videla poklon. 

Republika

Foto: ATA Images, printscreen

Dragana Mirković i Toni Bijelić

 

- Za dva dana videla sam da je mladić zaista okej, te da neću doći u neprijatnu situaciju. Kada je jednom, tad na početku, došao da me vidi, s izgovorom da mi je doneo neki poklon, zahvalila sam se i rekla da nije trebalo - ispričala je Dragana jednom prilikom.

- Mislila sam da je u pitanju neki parfem. Mi smo se i ispričali, a ja poklon nisam ni otvorila. Tek u avionu sam otpakovala poklon, i dalje misleći da je unutra parfem. Kad sam umesto parfema ugledala dijamantsku narukvicu i prsten, umalo nisam pala u nesvest! - dodala je ona.

- Bilo mi je jako neprijatno i žao što nisam otvorila poklon pred njim i vratila mu ga. Pošto sam ja malo starija od Tonija, pomislila sam: "Kako je mali namazan!". Nije mi tražio broj telefona, ali je u kesicu sa poklonom stavio i svoju vizit karticu - zaključila je tada, kako prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ljuba

09.04.2024 07:00

Ako se pomiris, nemas svoje ja. Ponizio te sto gore nemoze biti. Njemu je da vrati dvorac i nista drugo. Te ogrlice i dijamante nemoj da uzimas i padnes na tome.

Zoran

09.04.2024 10:25

I sta sad?Sad i mi treba da padnemo u nesvest!

Odgovori 11 8
Sami tako

10.04.2024 15:48

Bila mi je draga ako ne i omiljena do jednog nastupa kada sam videla da je mnogo isfolirana i mnogo LAŽE kako voli publiku pa potura obezbedjenje posto je teško iskompleksirana. Ogromna glavudža sa puno silikona i svega i svačega i okruglo telo. Ne može da podnese da je neko lepši, zgodniji mladji od nje, samo muškarce voli od fanova. A prenemaže se nevidjeno. Sve foliraza. Alava na pare i kvadrate, to je ona. Jadna sad nema para,kaže, baš mi je žao. Namazanaaaaaa.

Odgovori 11 6