ŠTA SFEROPULOS KAŽE O ZVEZDINOM DEBAKLU? "MENTALNO nismo spremni!"

Autor:

Sport

11.04.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramotno izdanje u Istanbulu.

ŠTA SFEROPULOS KAŽE O ZVEZDINOM DEBAKLU? "MENTALNO nismo spremni!"

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Istanbulu u poslednjem kolu Evrolige od Anadolu Efesa rezultatom 100-55.

Polovina grobara se nadalo da Zvezda može do iznenađenja u Istanbulu, delije nisu znale šta da misle, ali od onog momenta kad je počeo meč, videlo se da nemaju čemu da se nadaju oni koji su priželjkivali pobedu gostiju.

Tako su ogromnim neuspehom u prestonici Turske crveno-beli zapečatili i sudbinu svog večitog rivala, Partizana, budući da je jedino pobeda tima sa Malog Kalemegdana "igrala" Žocovoj ekipi.

Posle meča trener crveno-belih Janis Sferopulos je izneo utiske za "Evroliga TV".

- Ako ste gledali rezultat bilo vam je jasno šta se desilo. Nismo bili mentalno spremni da igramo jako ovu utakmicu. Nemam druge komentare, čestitam Efesu i želim im sreću u nastavku. Hvala - kratko je rekao Sferopulos.

Republika

Foto: Twitter/AnadoluEfesSK

Anadolu Efes - Zvezda

Podsetimo, nakon očajnog prvog poluvremena, usledila je još užasnija treća četvrtina i ceo odraz Zvezdine nemoći večeras u potezu Miloša Teodosića. Na samom kraju ovog perioda razlika je iznosila oko 30 poena, kada je plejmejker crveno-belih poludeo. Naime, Buboa je praktično rešio da se "sprda" sa odbranom gostiju, te je nabacio loptu saigraču na zakucavanje u stilu NBA Ol-stara. To se uopšte nije svidelo Teu koji je potpuno izgubio razum u tim trenucima. Dobio je isključenje zbog žestokih prigovora sudiji, pa ga je potom pratio po celom terenu, pokušali su svi bezuspešno da ga smire, a on je na kraju nekako odustao i izašao sa parketa. Kasnije je isključen i Bolomboj, a Zvezda je ponižena...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading