ANĐELINU DŽOLI NAPUSTILA ĆERKA: Bred Pit nikad srećniji, a ovo je RAZLOG?!

Autor:

Zabava

02.04.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama bivšeg para!

ANĐELINU DŽOLI NAPUSTILA ĆERKA: Bred Pit nikad srećniji, a ovo je RAZLOG?!

Foto: Tanjug/AP

Godinama nakon razvoda, Anđelina Džoli i Bred Pit i dalje se bore oko raspodele imovine i starateljstva nad decom. Iako su sva deca trenutno u Anđelininom domu, njihova naslednica Šajlo planira da, čim napuni 18 godina, pređe da živi kod oca. Iako izvor blizak paru naglašava da Šajlo nije nesrećna kod Anđeline, već jedva čeka da vidi oca, ova odluka svakako predstavlja značajan korak za mladu naslednicu.

Republika

Foto: Profimedia

Bred Pit i Anđelina Džoli

Anđelina je svesna Šajline odluke i nema nameru da je sputava. Izvor blizak paru ističe da Anđelina zna da je Šajlo sada odrasla žena koja može sama da donosi svoje odluke, te da će uvek moći da poseti Anđelinu i svoju braću i sestre.

Šajlo je oduvek bila bliska sa svojim ocem i obožava ga. Izvor ističe da Bred nikada ne vrši pritisak na nju i podstiče je da sledi svoje snove, te da sa njim može da priča o svemu. Ova bliskost i podrška oca su svakako nešto što je važno za mladu Šajlo, posebno imajući u vidu da se njena starija braća i sestre odrekli očevog prezimena.

Republika

Foto: Printscreen Youtube

Bred Pit i Anđelina Džoli

Spor između Anđeline i Breda nije bio samo vezan za starateljstvo nad decom, već i za raspodelu imovine, uključujući i sporne vinograde u Francuskoj. Ova situacija privukla je značajnu medijsku pažnju, ali se sada fokus ponovo premešta na starateljstvo nad njihovom decom, posebno imajući u vidu Šajlinu odluku da živi kod oca čim postane punoletna.

Šajlina odluka da živi kod oca čim napuni 18 godina predstavlja novu fazu u već komplikovanoj situaciji između Anđeline i Breda. Ipak, važno je istaći da ova odluka ne znači da će se Šajlo udaljiti od svoje majke, već samo želi da ostvari bliskost i živi sa ocem. S obzirom na podršku koju dobija od oca i mogućnost da i dalje viđa Anđelinu i svoju braću i sestre, Šajlo će imati priliku da ostvari balansiran odnos sa oba roditelja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading