BRED PIT TUŽIO ANĐELINU DŽOLI: Haos zbog vinograda u Francuskoj, u sve je umešan milijarder iz Rusije!

Autor:

Zabava

16.03.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama bivšeg para!

BRED PIT TUŽIO ANĐELINU DŽOLI: Haos zbog vinograda u Francuskoj, u sve je umešan milijarder iz Rusije!

Foto: Printscreen Youtube

Bred Pit i Anđelina Džoli

Američki glumac Bred Pit podneo je tužbu protiv svoje bivše supruge, glumice Anđeline Džoli i ruskog milijardera Jurija Šeflera, tvrdeći da je Džolieva prodala svoj deo imanja vinograda Šato Miraval u Francuskoj Šefleru, bez njegovog pristanka. Pit je do sada u sudskim sporovima sa Džolijevom potrošio oko 10 miliona dolara. On čvrsto stoji iza onoga u šta veruje i spreman je da svedoči ako dođe do suđenja.

Pit i Džolijeva su zajedno kupili Šato Miraval 2008. godine, a Pit je preuzeo vodeću ulogu u vinogradarskom poslu i proizvodnji nagrađivanog penušavog roze vina. Na imanju se takođe nalazi visoko kvalitetni muzički studio u kojem su snimali AC/DC, Trevis Skot, Kjur i drugi.

Republika

Foto: Promo foto

Bred Pit i Anđelina Džoli

Džolijeva je potpisala ugovor sa Šeflerom ubrzo nakon što je sudija dao Pitu jednako starateljstvo nad njihovom decom. Pit tvrdi da je za transakciju saznao iz medija i da je Šefler pokušao da ga "maltretira" i da mu "preti". Sud u Luksemburgu prošlog meseca je privremeno oduzeo Šefleru 10 odsto njegovih akcija Miravala, čime je Pit postao većinski akcionar imanja i vinograda.

Džolijeva je ranije tvrdila da je podnela zahtev za razvod nakon što je Pit navodno pokušao da zadavi jedno od njihove dece u septembru 2016. godine, takođe navodeći da je polio alkoholom i nju i decu. Iako su FBI i nadležne službe Los Anđelesa vodili istragu, protiv Pita nikada nije podignuta optužnica, navodi Pejdž siks.

Novi sukob između Breda Pita i Anđeline Džoli, upletanje treće strane, borba za imanje u Francuskoj, te optužbe o nasilju, čine ovu priču veoma intrigantnom.
Konflikt dostiže novi nivo

Republika

Foto: Profimedia

Bred Pit i Anđelina Džoli

Ovaj najnoviji sukob između bivšeg para i milijardera dodatno uvećava dramu i misteriju oko imovine, a činjenica da Pit sada postaje većinski akcionar imanja i vinograda dodatno uvećava zanimanje za ovu priču.

Situacija između Breda Pita, Anđeline Džoli i Jurija Šeflera, sigurno će privući pažnju javnosti, kako ljubitelja filma, tako i ljubitelja vina i muzike.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading