KLINCI MI POKAZUJU SREDNJI PRST: Sanja Vučić otvorila dušu, na nastupima doživljava NEPRIJATNE SCENE!

Autor:

Zabava

16.03.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica iznenadila priznanjem!

KLINCI MI POKAZUJU SREDNJI PRST: Sanja Vučić otvorila dušu, na nastupima doživljava NEPRIJATNE SCENE!

Foto: ATAImages

Poznata pevačica Sanja Vučić otkriva svoje unutrašnje borbe sa samopouzdanjem i neprijatnostima koje doživljava tokom nastupa.

Sanja Vučić, iako važi za jednu od najatraktivnijih ličnosti na estradi, otvoreno je priznala da postoje stvari na njenom telu koje joj se ne dopadaju. Kaže da se najbolje oseća u suknjicama i odeći koja joj prekriva ruke, ističući da se oseća najlagodnije kada je odeća stegnuta u struku. 

- Ja se najbolje osećam u suknjicama i u tim nekim stvarima koje mi prekrivaju ruke. Uglavnom nešto što me stisne u struku, suknjica dole i ruke prekrivene, to mi je najlagodnije, pune smo kompleksa. Stvarno sam baš jaka u tom predelu i nije ženstveno – rekla je ona.

Republika

Foto: ATAImages

Sanja Vučić

Sanja Vučić otkriva da tokom nastupa često doživljava neprijatne situacije. Iako dobro poznaje pesme koje izvodi, priznaje da često misli o drugim stvarima tokom pevanja, kao što je razgledanje publike. 

- Inače znam sve pesme koje idu i više ni ne razmišljaš o tekstu, melodiji i ja vrlo često dok pevam, mislim o nekim trećim stvarima. Gledam koga ima, uglavnom razgledam okolo i desilo se par puta neki klinci mi pokazuju srednji prst i tako to. Uglavnom volim da reagujem na te stvari, jer je to nekultura, ako ti nije lepo, idi kući. Uvek sam u fazonu „Ajde, sad ti mali, ili ćeš sam napolje ili će da te isprate“. Dešavalo se da su ljubomorne devojke, gledaju ispod oka, kao gledaju u mene, šapuće drugarici pa se smeje, to mi je fuj – ispričala je Sanja, prenosi Grand.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sanja Vučić

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Mikica

16.03.2024 20:21

Bezveze totalno, nije u redu.

Dragana

16.03.2024 20:21

Sramota, pojedini omladinci nemaju osnovne elemente kulture.

Mili

16.03.2024 20:22

Ova decurlija valja da koriguje svoje ponasanje

Kata

16.03.2024 20:29

Sve pohvale za Sanju.